3 motive sa alegeti sistemele de ventilatie GetAir din competitia brandurilor

3 motive sa alegeti sistemele de ventilatie GetAir din competitia brandurilor

Alegeri si iar alegeri – in viata facem diverse alegeri si unele dintre acestea ajung sa ne urmareasca multa vreme, sa aiba o influenta majora in ceea ce inseamna confortul si calitatea vietii. Printre altele, acelasi lucru se intampla si cand vine vorba de alegerea sistemului de ventilatie.

Dupa cum bine stiti, la Altecovent veti gasi sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura de la branduri competitive, printre care si GetAir. Unele dintre cele mai bune, in raport optim de calitate si pret, care functioneaza optim si au de asemenea de partea lor mare avantaj de a fi durabile, se afla aici! Dar astazi ne oprim in mod special la cele din categoria brandului GetAir.

Cu siguranta toata lumea a auzit pana la acest moment despre acest brand. Sau daca a inceput partea de research despre ce tip de sistem de ventilatie este mai bun si ce este recomandat pentru anumite spatii, atunci cu siguranta GetAir este mentionat adesea. Si nu este de mirare, acest brand exceleaza in modul in care combina anumite aspecte importante: cum arata, dar si cum functioneaza sistemele. Ne referim la un mix intre design modern – care sa se integreze foarte bine in designul casei fara sa fie prea mare, vizibil deranjant – si calitate, intre functionalitate si stil practic.

Poate un singur tip de sistem din aceasta clasa se le cuprinda pe toate? Despre cateva avantaje si de ce merita ales cel de marca GetAir detaliem in randurile ce urmeaza.

Iata doar 3 motive pentru care veti dori sa faceti o astfel de alegere:

#1 Brandul cu reputatie foarte buna, calitate exceptionala, de origine germana

Cine este GetAir? In aparenta doar un alt nume dintr-un catalog. La o atenta verificare descoperim ca este un brand solid. Pentru unii conteaza foarte mult ca in alegerea lor sa tina cont de reputatie, de review-uri, deci de cum este vazut un brand pe nisa sa. In cazul brandului GetAir vorbim despre brand german ce a adus o inovatie in acest domeniu. Asta pentru ca in productia sistemelor in cauza se bazeaza pe tehnologii avansate.

Un sistem de ventilatie marca GetAir va fi eficient in privinta capacitatii sale de a ventila, de a imbunatati calitatea aerului din incaperi. Poate filtra pana la 100% poluantii din aer. Ceea ce inseamna performanta la cote maxime.

#2 Sisteme descentralizate

Atunci cand analizati doua sau mai multe produse – in acest caz fiind vorba de sisteme – veti lua in calcul absolut toate detaliile. Printre altele vorbim si despre faptul ca un sistem descentralizat implica unitate independenta pentru fiecare incapere parte din casa voastra. Nu aveti nevoie de trasee de tubulatura. Daca acesta ar fi un inconvenient de luat in seama in privinta sistemului de ventilatie, ei bine in cazul unuia descentralizat nu se impune nevoia de asa ceva. Pentru fiecare unitate independenta va exista un mod de automatizare si implicit comanda pentru toate unitatile.

De asemenea la acest subpunct ar fi bine de mentionat ca un astfel de sistem de ventilatie poate fi montat atat cand o casa este in faza de constructie sau de proiectare, cat si dupa. Din nou, aici exista un inconvenient sau cel putin un aspect de care depindea instalarea unui astfel de sistem. 

Daca la toate acestea adaugam faptul ca este silentios, cum vi se pare? Pentru functionare silentioasa este prevazut cu un capac de interior, cu deflector de zgomot. In plus, ventilatorul functioneaza silentios si are integrata protectie pentru a minimaliza vibratiile produse in timpul functionarii.

#3 Aplicatie dedicata

Nu degeaba se spune ca tehnologia ne face viata mai usoara. Oricum sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura sunt ele insele un mare ajutor in a crea un ambient sanatos. In plus fata de alte branduri si tipuri de sisteme de acest gen remarcam ca GetAir are tehnologie moderna incorporata. Cum mentionam si in randurile de mai sus de inovatie, ei bine controlul inteligent al unui sistem de la acest brand este de asemenea un motiv bine intemeiat pentru a face aceasta alegere.

Cu tehnologia senzorilor, modul smart prin care un sistem de ventilatie de la GetAir poate fi controlat nu este de trecut cu vederea. Vorbim de un senzor special de COV care contribuie la eliminarea eficienta si totala a aerului poluat din incaperi. Pot fi setate valorile in ceea ce priveste temperatura si umiditatea, in functie de preferinte si tipul de incapere. Aveti optiunea de control vocal si de aplicatie dedicata. Cu aceasta poate fi monitorizata eficient functionarea sistemului de ventilatie cu recuperare de caldura.

GetAir, recapitulare pe scurt

Brandul acesta se mandreste cu un sistem complex si functionalitate ce subclaseaza multe alte tipuri de sisteme din aceasta nisa. Spus pe scurt vorbim despre aer curat tot timpul, indiferent de circumstante si independent de alti factori – clima, sezon etc.

Cu un control foarte precis al ambientului – atat privind temperatura aerului, cat si calitatea acestuia si nivelul sau de umiditate – practic nu oferiti nicio sansa mucegaiului sa apara si sa se dezvolte. De asemenea, in sezon rece spre exemplu veti remarca o imensa diferenta in privinta costurilor aferente sistemului de incalzire.

Nu in cele din urma, ar fi bine de subliniat ca sistemele de ventilare cu recuperator de caldura GetAir includ filtre pentru praf, polen si alte particule ce polueaza aerul. Asta inseamna un must-have pentru cei care sufera deja de alergii respiratorii.

Un DA hotarat. Ce urmeaza?

Pentru cei care nu mai au nevoie de alte motive sa se convinga ca sistemul de ventilatie GetAir este ceea ce au nevoie ce urmeaza? Poate fi inaintata o solicitare de oferta, astfel incat echipa noastra sa revina cu plan personalizat, incluzand tipul de sistem dorit. Cautati in pagina oficiala sectiunea oferta personalizata. De asemenea, din catalogul nostru de oferte din sectiunea branduri disponibile cautati pe cele de la GetAir. Sunt disponibile seturi complete, kit antifonare, ventilatoare pentru bai, smartcontrol cu wifi, senzor de calitate, precum si pachete complete de ventilatie cu recuperare de caldura integrata in fatada sau unitati de control pentru EasyFan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *