Asamblați individual ventilația descentralizată getAir

Asamblați individual ventilația descentralizată getAir

getAir își transformă portofoliul de produse pentru ventilația descentralizată a spațiului de locuit. Specialistul pentru calitatea aerului interior înlocuiește acum logica anterioară, fixă, cu o combinație individuală de componente bazată pe sistemul modular. Sistemul de ventilație poate fi montat în funcție de cerințele structurale și de dorințele individuale ale clientului, de la varianta de instalare până la panoul interior, filtru și închidere externă până la control. Componentele sunt livrate la locul potrivit, la momentul potrivit, după cum este necesar. În plus, clientul rămâne flexibil din punct de vedere financiar datorită angajamentului mai mic de capital până la finalizarea construcției.

Noul sistem modular de la getAir optimizează comanda, livrarea și flexibilitatea financiară

Extinderea constantă a gamei getAir a complicat procesul de selecție și comandă în timp. Datorită logicii fixe, efortul pentru o compilare individuală a ventilației descentralizate a spațiului de locuit a fost mare și a existat o cerință mare de capital încă de la începutul proiectului. Prin urmare, getAir își transformă portofoliul de produse într-un sistem modular flexibil, cu efect imediat. Clienții îl pot folosi pentru a-și combina ventilația descentralizată a spațiului de locuit individual, în funcție de funcție, design și preț. Sunt disponibile un total de peste 50 de opțiuni de selecție cu până la 600 de configurații posibile. Noul sistem modular se aplică gamei de produse SmartFan și tuturor celorlalte sisteme getAir, cum ar fi difuzoarele de aer exterior și sistemele de evacuare a aerului.

Pentru instalare, planificatorul sau comerciantul poate alege, de exemplu, între mai multe variante de instalare: instalare cu un bloc de montaj, reinstalare cu un tub de montare sau o instalare discretă în fereastra. Clientul poate alege închiderea exterioară în 8 variante pentru a se potrivi cu designul fațadei și cerințele de izolare fonică. Ventilația spațiului de locuit se adaptează perfect și stilului de locuit respectiv datorită panourilor interioare combinabile individual de la decorul din sticlă până la panoul de design pe care îl puteți proiecta singur. Când vine vorba de tehnologia de control, clientul poate alege între trei elemente de control diferite – este posibil și controlul inteligent cu un smartphone și tabletă sau prin recunoaștere vocală. În ceea ce privește tehnologia de filtrare și accesoriile, există și alte combinații posibile, de exemplu filtrul de polen și praf fin ePM 2.

Datorită noului portofoliu flexibil de produse getAir, toate componentele sunt livrate la momentul potrivit (faza de construcție a carcasei sau de extindere), la locul potrivit (depozit sau șantier) și la momentul potrivit de achiziție. Datorită acestui timp perfect, clientul economisește o mulțime de bani și rămâne flexibil financiar până la finalizarea construcției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *