Aspecte ale ventilație baie la renovarea unei băi

Aspecte ale ventilație baie la renovarea unei băi

ventilatie de evacuare renovare baieDacă ventilația dvs. lipsește, renovările din baie sunt oportunitatea perfectă pentru instalarea sau modernizarea unui sistem ventilatie de evacuare.

Aveți în vedere o renovare a băii? Probabil că te uiți la accesorii mai eficiente și la cele mai recente proiectări în cadă, chiuvetă și toaletă. Există însă o zonă cheie într-o renovare a băii pe care unii proprietari o privesc: sistem ventilatie de evacuare aer ventilatie baie. 

De ce ventilatie de evacuare aer este o necesitate

Cea mai mare parte a umidității generate într-o casă provine din baie sau din bucătărie. În baie, sursa este probabil să facă dușuri, apă curgătoare în chiuvetă și toalete de spălare. Toată această umiditate are un impact asupra locuinței, rezultând în:

Aerul rău și mirosurile neplăcute de baie.

Excesul de umiditate în casă, ceea ce duce la o umiditate mai ridicată a verii și la necesitatea scăderii termostatului atunci când umiditatea face ca casa să pară prea caldă.

Mucegai, mucegai și ciupercă pe țiglă, perdele de duș, podele, pereți și tavane, ceea ce duce la un miros mustos și gips-carton deteriorat.

Dacă aveți o fereastră, soluția poate fi să o deschideți și să porniți un ventilator pentru a exploda umezeala. Totuși, acest lucru nu este întotdeauna practic și casele moderne au rareori ferestre pentru baie. Cea mai bună soluție este instalarea ventilației de evacuare, dar conductele trebuie să conducă la exterior. Un sistem care golește aerul umed în mansardă sau în spațiile dintre traversele de tavan va cauza putregaiul lemnului și mucegaiul. Dacă canalele existente duc către aceste locuri, acestea trebuie extinse astfel încât să treacă prin acoperiș sau un perete exterior.

Alegerea unui sistem de evacuare

Pulsar ventilator baie app inventer mobil ventilatie de evacuareProprietarii de case au multe opțiuni de sisteme de evacuare în zilele noastre, inclusiv modele mai liniștite și mai eficiente decât au fost disponibile în trecut. Va trebui să găsiți ventilator de evacuare cu capacitatea potrivită de curgere a aerului pentru baia dvs.. Pentru solutie ventilatie completa e recomandat si ventilatoare cu recuperare de caldura pentru dormitoare sau living.

Pentru mai multe despre renovările băii și ventilatie de evacuare, contactați Altecovent. 

Altecovent oferă o gamă larga de ventilatoare de baie, mai simplu cu senzor de umiditate si sau senzor miscare si timer delay, dar si Pulsar ventilator baie smart inovator de evacuare a aerului din baie si spatii umede, automat prin senzor de umiditate, senzor de lumină integrat și întârziere de pornire, sau controlat de aplicația “inVENTer Mobile”, care este gratuită pentru iOS prin App Store și Android prin Google Play Store sau ventilator de baie inVENTer Aviant cu control prin aplicația și tehnologie unică a senzorului de miros.

Alte articole pe aceeasi tema:

De ce ai nevoie ventilator de baie la baie

Cat de util este un ventilator de baie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *