Heatpex Aria

Afișez toate cele 6 rezultate

Sistemul de tubulatura ventilatie modular de înaltă calitate Heatpex Aria are cel mai înalt nivel de etanșeitate la aer și poate fi adaptat cu ușurință pentru mai multe configurații, de la o intrare laterală în 7 puncte la o cutie de distribuție cu intrare superioară în 20 de puncte. Tub ventilatie radială este căptușită antibacterian, este ușor de îndoit și are o rezistență excelentă la strivire.

  • Cel mai mare rating de etanșeitate
  • Cutiile de distribuție au mai multe configurații
  • Țeava radială are o căptușeală antibacteriană
  • Plenele de țevi acceptă până la 3 țevi
  • Toate garniturile etanșe sunt pe bază de silicon

Consultați gama Heatpex pe site-ul nostru.

Sistemul HeatPex Aria a fost proiectat atât cu casa pe care proprietarii, cât și instalatorii doresc o soluție cuprinzătoare pentru casele unifamiliale. HeatPex Aria este o tehnologie modernă care răspunde nevoilor specifice ale utilizatorilor.

Distribuția aerului în sistemele de conducte de ventilație furnizate de HeatPex asigură:

– eficiență energetică prin pierderi reduse de căldură – aer proaspăt filtrat furnizat în întreaga casă – reducerea poluării fonice exterioare – ameliorarea simptomelor pentru persoanele care suferă de astm și alergii – mirosurile neplăcute eliminate – controlul umidității și condensului

Conductele HeatPex Aria pentru sisteme de ventilație

HeatPex Aria este unul dintre primele sisteme de ventilație cu recuperare de căldură care respectă cerințele celei mai înalte clase de etanșeitate, adică ATC 1. Aceasta înseamnă că utilizatorii se pot bucura de costuri de operare reduse și de furnizarea de aer de cea mai bună calitate.

Acest sistem de conducte este completarea perfectă pentru casa dumneavoastră, alături de unitatea de recuperare a căldurii aleasă. Sistemul HeatPex Aria va distribui eficient aer curat și proaspăt în întreaga casă. Acesta va furniza aer proaspăt în spațiile dvs. de locuit, cum ar fi camerele de zi și dormitoarele și va elimina aerul poluat din bucătărie, băi, băi și zone de utilitate.

O unitate de tratare a aerului cu recuperare de căldură este responsabilă pentru forțarea fluxului de aer. Unitatea aspiră aer proaspăt exterior și folosește filtrele din interiorul unității pentru a elimina poluanții din aer înainte ca acesta să fie furnizat în interiorul clădirii. Unitatea elimină, de asemenea, aerul murdar din interior din casă.

heatpex aria tubulatura ventilatie plenum

Gama include conducte antibacteriene, 3 plenuri de conectare și toți conectorii și piesele de care aveți nevoie pentru a monta sistemul. Heatpex Aria este un sistem de distribuție a aerului proiectat pentru ventilație cu recuperare de căldură și este unul dintre cele mai ușor și mai rapide sisteme de conducte de instalat. Tehnologia cu un singur clic este sistemul patentat de Heatpex în care toate elementele pot fi conectate cu ușurință cu un simplu clic, fără unelte necesare!

Dimensiunile compacte ale sistemului sunt ideale si potrivite pentru montaj sub pardoseala sapa, in tavane suspendate sau locuri cu spatiu redus.

Urmărește videoclipul Heatpex Aria –