Heatpex Aria Aduro

sistem tubulatura ventilatie heatpex aria aduroHEATPEX ARIA ADURO este un sistem realizat dintr-un material foarte izolant pentru transferul de masă a aerului către și de la unitatea centrala ventilatie HRV.

Materialul folosit pentru Aria Aduro este ușor și durabil, iar îmbogățit cu grafit îl face rezistent la ciuperci, mucegai și bacterii.

Sistemul a fost proiectat având în vedere ventilația cu recuperare de căldură pentru casele unifamiliale și împreună cu sistemul HATEPEX ARIA oferă un sistem complet de distribuție a aerului pentru ventilația cu recuperare de căldură.

Software-ul intuitiv de selecție ARIA PLANNER disponibil pe site-ul nostru vă permite să proiectați un sistem de recuperare a căldurii în 3 pași simpli. Oferă documentația necesară și creează o listă de componente.

Tubulaturi izolate pentru ventilatie centralizata

ventilatie reductor 125 160 200SISTEM VERSATIL

3 diametre: 125 mm / 160 mm / 200 mm
ARIA ADURO este oferită în 3 cele mai populare diametre. Reductor 125/160/200 cu capacitatea de a potrivi sistemul la fiecare dintre cele 3 diametre.

Dimensiuni standard

ARIA ADURO se potrivește majorității unităților HRV disponibile pe piață, iar dimensiunile sunt în conformitate cu echipamentele tradiționale de ventilație. Dimensiunile interioare sunt conforme cu standardul EN 1506:2007.

Sistem complet pentru casa ta

ARIA ADURO și HEATPEX ARIA pot fi combinate pentru un sistem complet de distribuție a aerului pentru ventilație cu recuperare de căldură.

Soluție superioară – design ingenios

Instalarea rapidă, nivelul ridicat de izolare și etanșeitatea sistemului sunt doar câteva dintre avantajele soluției noastre.

Tehnologia OneClick® – Design dovedit

Datorită adaptării tehnologiei OneClick® forma cunoscută a sistemului de distribuție a aerului HEATPEX ARIA, conectarea elementelor ARIA ADURO între ele este mai rapidă și mai ușoară ca niciodată .

Elementele ARIA ADURO sunt conectate printr-un conector care trebuie montat pe două componente. Garnitura inclusă asigură o conexiune etanșă, astfel încât nu sunt necesare metode de etanșare suplimentare.

Izolație ridicată și etanșeitate la aer

ARIA ADURO este realizată dintr-un material ușor și durabil, cu proprietăți izolante ridicate – polistiren expandat cu adaos de grafit, rezistent la ciuperci, mucegai și bacterii.

Atât EPS, cât și grafitul adăugat au ca rezultat proprietăți de izolare crescute λ=0,029 W/mK în comparație cu conductele metalice izolate cu vată minerală. Reduce pierderile de căldură și evită formarea condensului.

Materialul și sistemul de conexiune brevetat OneClick ® împreună cu construcția bine gândită a fiecărui element au dus la cea mai înaltă clasă de etanșeitate la aer – ATC1 conform standardului EN 17192. Rezultatul este confirmat de un laborator independent. Aceasta înseamnă o etanșeitate de trei ori mai mare decât într-un sistem de clasă D.

Etanșeitatea ridicată este obținută printr-o construcție fără sudură a țevii Aduro și un conector cu garnitură inclusă.

Durabil si ultra usor – instalare rapida si usoara

Sistemul ARIA ADURO este de 9 ori mai usor decat un sistem metalic traditional, ceea ce usureaza foarte mult instalarea. Ca rezultat, configurarea este de 2 ori mai rapidă decât cu canalele metalice rotunde.

Materialul durabil și rigid, cu perete interior neted, îndepărtează riscul de deformare a conductei în timpul instalării, precum și reduce la jumătate căderea de presiune în comparație cu conductele flexibile preizolate. Acest lucru asigură o funcționare silențioasă și mai ieftină.

Suport de montaj original – pentru instalare rapidă

Pur și simplu atașați suportul la suprafață, glisați țeava și strângeți banda.

Elementele ultra ușoare necesită un număr minim de suporturi de montare.

Modularitate – consolele, conectate în serie sau paralel, pot fi folosite pentru a dirija două sau mai multe conducte una lângă alta.

Versalitate – o dimensiune de suport pentru toate cele 3 diametre: 125, 160 și 200 mm.

tubulatura ventilatie EPS taiere efort

Tăiere fără efort – configurare simplă

Marcatoarele (la fiecare 5 cm) ajută la tăierea țevii la lungimea necesară. Grosimea peretelui de numai 17 mm vă permite să tăiați cu ușurință țeava, folosind un simplu cuțit.

Afișez toate cele 3 rezultate