Paul

Afișez toate cele 2 rezultate

PAUL Ventilatie (membru al Zehnder Group) a fondat filiala Paul dPoint Technologies GmbH pe 1 din Ianuarie 2017. Această nouă filială este responsabilă pentru toate vânzătoarele schimbătorului de căldură și permite PAUL să implementarea creșterii internaționale planificate strategie pe piața schimbătorului de căldură. Sediul central al companiei este situat în Reinsdorf.

Sisteme centralizate de recuperare a căldurii au fost rezidențiale standard
soluție de ventilație de construcție nouă în toată Europa de mai mulți ani.
Acum, căldură autonomă descentralizată unități de recuperare proiectate special pentru sectorul privat și social rezidențial locuințele devin, de asemenea, populare, precum eficiență energetică, confort și sănătate
beneficiile recuperării căldurii sunt, de asemenea necesare pentru piața de renovare.
Aceasta este o tendință de creștere pe tot parcursul Europa și nevoia de compact, ridicat performanță, ușor de instalat, estetic unități care oferă recuperare optimă ventilația prezintă provocări de proiectare pentru designeri și ingineri din toată lumea industria.

Recuperator caldura cu entalpie PAUL – Oferă beneficii optime

Spre deosebire de recuperarea standard a căldurii entalpie Paul schimbător ERV oferă recuperarea optimă a atât energie cât și umiditate pentru a furniza cea mai bună ventilație eficientă, confort și sănătate pe tot parcursul acasă.

Iată câteva dintre beneficii folosind un Paul schimbător ERV în cadrul următorul proiect de proiectare a produsului poate aduce:

  • Schimbătoarele de entalpie ERV oferă cel mai bun mediu optim pentru a trăi zone din interiorul casei
  • Alergând în condiții normale cantitatea de condens este în mare măsură
  • ERV previne propriile locuințe de la uscare iarna.
  • Fără componente în mișcare sau capace. Asta mijloace:
    – costurile pot fi reduse
    – instalare și întreținere ușoară a unități evitat.