Renson

Grilele de ventilație estetice Renson au fost dezvoltate pentru o ventilație sănătoasă și naturală. Cu grătarele Renson, Storax oferă o soluție potrivită pentru aproape orice situație. Livrare și instalare într-o singură mână. Clar și accesibil.

În calitate de pionist în domeniul ventilației, protecției solare și acoperișurilor de terasă, Renson are ambiția de a crește dintr-o companie belgiană într-un jucător global. Fiind o afacere de familie dinamică, acum putem conta pe nu mai puțin de 1.300 de angajați.

Orificii de ventilație pentru ferestre: garanția unui climat interior sănătos

Cu ventilația ferestrelor, aduci în mod continuu aer proaspăt în casa ta, într-un mod natural, prin zonele uscate precum camera de zi și dormitorul. În sine, acest avantaj merită mai mult decât achiziționarea, deoarece în acest fel vă puteți bucura de aer sănătos din interior în orice moment – ​​în combinație cu un sistem solid de evacuare pentru aerul interior poluat. Mai mult, aceste grile de ventilație sunt instalate astfel încât să nu deranjeze vizual aspectul general al fațadei tale, dar să evite amortizarea acustică și ventilația încrucișată (sau ventilația pe două fețe).

De ce să alegeți Renson?

Confort
Ecranele nu numai că asigură un climat interior sănătos în casă , ci și previn reflexiile enervante sau strălucirea. Pentru un plus de confort, ecranele pot fi complet automatizate, astfel că sistemul asigură întotdeauna o temperatură optimă, chiar și atunci când nu ești acasă. Ecranele electrice previn supraîncălzirea, fără a fi nevoie să fie în întuneric. În plus, puteți vedea în continuare perfect afară!

Design minimalist
Produsele noastre sunt foarte inovatoare în ceea ce privește aspectul și designul produsului. Integrarea perfectă, piesele de fixare ascunse, materialele durabile și soluțiile inteligente asigură un produs perfect finisat, care poate fi integrat în orice tip de locuință.

Calitate superioară și durabilitate
Renson® este un trend-setter european în ceea ce privește ecranele solare pentru ferestre, acoperișuri terase, serare și alte aplicații. Produsele noastre de înaltă calitate sunt toate fabricate intern în Belgia și sunt testate în cele mai extreme condiții. Acest lucru ne permite să garantăm o calitate optimă. Sistemul de ghidare reînnoit (tehnologia Smooth) asigură o rezistență și mai bună la vânt și o funcționare extrem de lină a ecranelor dumneavoastră de protecție solară. Datorită unei instalări perfecte de către un dealer autorizat și a celei mai bune garanții de pe piață, vă puteți bucura de protecția solară ani de zile fără nicio grijă.

Afișez singurul rezultat