Ce trebuie sa stii despre sistemul de ventilatie Get Air, un aer mai curat pentru tine si familia ta

Ce trebuie sa stii despre sistemul de ventilatie Get Air, un aer mai curat pentru tine si familia ta

Timpul liber a ajuns o notiune abstracta in zilele noastre, jobul si familia sunt cele doua componente principale pe care ne axam in asa fel incat ne petrecem mai mult timp in interiorul cladirilor decat in exterior.

Unul dintre cei mai importanti factori de care avem nevoie in interior este un aer cat mai pur, ca sa ne putem desfasura activitatea profesionala cat mai eficient si sa ne bucuram de timpul petrecut cu familia.

Sistemele de ventilatie comercializate de Altecovent sunt printre cele mai bune alegeri atunci cand iti doresti un aer de calitate in interiorul locului unde iti desfasori activitatea sau la tine acasa.

Sistemele de ventilatie Get Air sunt o varianta potrivita atunci cand vine vorba de solutii avantajoase si profitabile pentru a te simti confortabil si pentru a respira un aer cat mai aproape de cel din natura.

Sistemele de ventilatie Get Air, calitate germana la preturi accesibile

Cu ajutorul specialistilor nostri, a caror misiune este sa iti ofere un aer cat mai curat acasa, nu ai de ce sa iti faci griji. Temperatura potrivita in camera, nivelul corect de umiditate si calitatea aerului sunt printre prioritatile noastre.

Aerul curat este cel care induce o stare de bine si reduce stresul. In plus, mentenanta sta in mainile noastre, odata ce am decis sa iti oferim aceasta solutie. Nu mai este nevoie sa pleci ingrijorat de acasa ca ai uitat ferestrele deschise si polenul sau insectele ar putea intra inauntru. Sau ca o fereastra deschisa ar putea fi un potential pericol pentru copii.

Ce poate fi mai simplu decat achizitionarea unui sistem de ventilatie descentralizat care sa te faca sa respiri un aer curat?

Sistemele GetAir vin cu solutii eficiente si inovative

Daca tot ne-am construit o casa moderna cu consum redus de energie, de ce nu am folosi si un sistem de ventilatie automata? Filtrarea aerului introdus din exterior este foarte importanta, dat fiind faptul ca poluarea este la cote maxime, nemaivorbind de polen si insecte.  

Un sistem GetAir are capacitatea de a recupera pana la 90% din caldura, plus faptul ca filtreaza aproape 100% particulele de praf. In plus nici mucegaiul nu isi va mai face aparitia.

Unul dintre acele avantaje foarte importante este faptul ca nu este dificil de instalat si nici nu necesita intretinere costisitoare. Designul compact si modular face ca schimbarea filtrelor sa fie foarte usoara.

Tehnologia prin care fost construit ii confera o durata lunga de viata.

Principiul care sta in spatele ventilatiei descentralizate

Cu cat mai simplu cu atat mai eficient. Acesta este principiul specialistilor de la Altecovent care, prin sistemul GetAir de calitate germana, inlocuiesc sistemul conventional de aerisire prin care se risipea o cantitate importanta de caldura. Acest sistem inovativ filtreaza aerul care intra in incapere.

Este un sistem simplu care aduce economii importante la facturi, acestea fiind cu pana la 50% mai mici.

Cum controlam ventilatia in fiecare camera

Pentru ca fiecare dintre noi este diferit si prin urmare avem nevoi diferite, putem sa setam cu ajutorul aplicatiei de pe telefon nivelul necesar de ventilatie din fiecare incapere in parte.

Astfel, la o petrecere, vom avea un nivel de umiditate si oxigen crescute, iar atunci vom seta „modul de petrecere” de la telecomanda.

In camera copiilor atunci cand acestia dorm se va seta „sleep mood” iar in baie, unde nivelul de umiditate este tot timpul crescut, se va seta „full blast-mode”.

Sistemul de control, unic de acest fel pe piata este digital si cu ajutorul lui se poate seta un numar de operatii diferite, la viteza dorita.

GetAir App se poate folosi pentru a adapta fiecarei zone nivelul dorit de ventilatie fara batai suplimentare de cap, prin selectarea modului de operare dorit. Se poate trece usor de la modul „recuperare” caldura la modul „ventilatie completa scurta”.

Cu ajutorul lui GetAir Smart Control care functioneaza prin Wifi, se poate monitoriza orice setare prin aplicatia de pe telefon.

Dar si prin comanda vocala se poate controla umiditatea si calitatea aerului fara ca macar sa te ridici din scaun. Smart Fan este printre singurele sisteme descentralizate de ventilatie din lume care pot fi controlate cu ajutorul aplicatiei Alexa sau Google Assistant. 

Setari inteligente, costuri mici, economie a timpului

Smart Fan are pictograme intuitive iar schimbarea de la un mood la altul se poate face cu cateva click-uri. Intensitatea si durata se pot seta oricand, in functie de preferintele personale.

Daca este setat pe modul automat, sistemul preia controlul in asa fel incat tu sa iti ocupi timpul cu ce iti place sa faci cel mai mult.

Aplicatia va furniza si un reminder pentru schimbarea filtrelor, atunci cand acestea dau semne de uzura. In plus, daca aerul este prea incarcat cu particule poluante, sistemul de ventilatie se activeaza automat pentru a elimina aerul viciat si a-l inlocui cu aer proaspat.

Sistemul GetAir, estetic pentru orice tip de locuinta

Pe cat de inovator si usor de folosit este sistemul de ventilatie GetAir pe atat de usor este de integrat in orice cladire, chiar si in cele clasice sau mai vechi, inclusiv la locul de munca.

Sistemul de ventilatie este abia vizibil pe exteriorul peretului, ceea ce are rolul de a reduce si zgomotul extern.

Designul diferit si modern isi va gasi cu siguranta locul potrivit in ansamblul locuintei pentru beneficiul tuturor celor care locuiesc sau muncesc acolo.

Cine nu isi doreste sa respire un aer cat mai curat si sa se simta bine in ambianta unde isi petrece cea mai mare parte din timp?

Altecovent, partenerii tai pentru prezent cu avantaje in viitor

In ziua de azi aerul curat a devenit aproape un lux asa incat daca faceti o vizita pe site-ul nostru ventilatiecurecuperarecaldura.ro veti descoperi diverse optiuni pentru a achizitiona un sistem performant de ventilatie.

Specialistii nostri va pot ajuta cu sfaturile potrivite si cu asistenta tehnica necesara pentru achizitionarea unui sistem de ventilatie descentralizata potrivit pentru locuinta voastra. Va asteptam pe pagina noastra oficiala pentru a descoperi mai multe informatii si produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *