Cinci sfaturi pentru a vă îmbunătăți calitatea aerului interior

Cinci sfaturi pentru a vă îmbunătăți calitatea aerului interior


calitatea aerului interior aer proaspatPoluarea aerului face noutăți datorită efectelor pe care le are asupra sănătății umane, din cazul colectat câteva tipuri pentru ridicarea calitatea aerului din interior. Peste 480.000 de decese premature pe an sunt datorate poluării aerului în Europa. Știați că aerul din zona urbană România este atât de poluat, mare rată de astmă în Europa și nu reușește în prezent să îndeplinească țintele privind calitatea aerului pentru a-și reduce emisiile de carbon?

Această problemă nu se limitează doar la orașele aglomerate, deși noile case sunt incredibil de bine construite și oferă o izolare excelentă, ele sunt practic etanșe. Această etanșitate a aerului a condus la aerul interior cu până la 50% mai mult poluat decât aerul exterior.

Tipuri pentru ridicarea calitatea aerului din interior

Următoarele sfaturi vă pot ajuta să combateți poluarea aerului din interior și să îmbunătățiți calitatea aerului din interior:

  • Scoate-ți pantofii la ușă. Credeți sau nu, acest fapt simplu previne murdăria și praful printre alte lucruri fiind trase în jurul casei. Viața generală înseamnă că murdăria se poate transforma cu ușurință în poluanți aerieni, care pot agrava alergiile și chiar pot provoca probleme respiratorii.
  • Folosirea podelelor din lemn, acolo unde este posibil. Pardoselile din lemn sunt mai ușor de curățat decât covoarele și, spre deosebire de covoare, nu captează murdăria și părul care pot declanșa alergii și pot cauza probleme respiratorii.
  • Minimizați uscarea spălării în interior. Compusi organici volatili (VOC) se găsesc în detergenți și pot irita plămânii. Prin uscarea hainelor în aer liber, este posibil, oferă posibilitatea ca VOC-urile să se disipeze și să-și reducă impactul asupra sănătății tale.
  • Condensare minimă în baie sau bucătărie. Toată lumea îi place o baie cu aburi sau un duș fierbinte, dar acest lucru provoacă multă exces de umiditate în cameră. Dacă această umiditate este controlată și îndepărtată rapid din cameră, poate duce la dezvoltarea mucegaiului în zonă. Acest lucru vă va afecta sănătatea, deoarece sporii pot declanșa alergii și vor afecta și sănătatea proprietății.
  • Ventilație eficientă cu recuperare de căldură. Există o gamă largă de opțiuni disponibile pentru a vă asigura că excesul de umiditate și poluanți sunt îndepărtați rapid din proprietatea dvs. (și în unele cazuri sunt împiedicați să intre). Prin asigurarea că camerele umede (bucătării, băi și toalete etc.) sunt ventilate corespunzător cu ventilatoare cu recuperator de căldură, vă asigurați că excesul de umiditate nu i se oferă posibilitatea de a se transforma în mucegai și umed, care pot afecta negativ atât sănătatea țesăturii clădirii, cât și sănătatea ta și a familiei tale.

Ce poate face Altecovent pentru tine

planificare ventilatie recuperator de calduraLa noi, la Altecovent, ne străduim pentru excelență în fiecare slujbă pe care o asumăm cu o echipă de experți foarte pregătiți. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți calitatea aerului interior și să vă încălziți casa cu căt mai putine pierderi de energie termică, Oferim o gamă largă de produse și tot ajutorul tehnic de care aveți nevoie. Ne asigurăm întotdeauna că veți primi cea mai bună soluție pentru a vă potrivi nevoilor casei sau clădirii Dvs.

Altecovent este o firma de specialitate in ventilatie, suntem proiectanți, furnizori și, dacă este necesar, instalatori de sisteme de ventilație pentru locuințe, în România. Oricare ar fi cerințele, bugetul sau asteptariile dvs., Altecovent ventilatie vă poate oferi soluția de care aveți nevoie. De la sisteme descentralizate de  ventilație cu recuperare de căldura, ventilatoare de baie (sistem de extracție pentru casă), până la soluții multiple de extracție a camerei, gama noastră largă de HVAC oferă un produs pentru fiecare scop de tratarea a aerului. Sistemele noastre de ventilare vă vor ajuta să vă faceți proprietatea cât mai ecologică posibil, folosind ventilația de recuperare a energiei cu recuperatoare de căldura (HRV) (ERV). De asemenea, sunt disponibile sisteme de extragere mecanică pentru a ajuta proiectele noi de construcții durabile.

Ca lideri în proiectare, executie si furnizare atât a sistemelor de ventilatie recuperare de căldura, cât și a celor comerciale, vă putem ajuta, dovedind un sistem silentios de înaltă calitate, la cel mai bun pret posibil.

Gamă largă sistem de ventilatie de la producătorii de top

Deoarece la Altecovent ventilatie, standardele nationale si internationale sunt pe deplin independente, vă putem furniza cel mai bun sistem ventilatie posibil pentru proiectul dvs. la cel mai bun cost posibil de la producătorii de top, cum ar fi:

Altecovent vă poate oferi o unitate de ventilatie cu recuperare de căldura pentru dvs., sau vă putem oferi și un set complet de sistem de ventilatie  cu recuperator de căldura DIY cu toate elementele necesare. Alături de gama noastră de unități, avem de asemenea o gamă largă de soluții de conducte și toate accesoriile necesare, inclusiv controlere, filtre și alte elementele materiale, cum ar fii : valve distribuitori, grille, atenuatoare de aerisire și fitingurile necesare.

Contactează-ne

Echipa noastră de vânzări și tehnică este disponibilă pentru a răspunde la orice întrebare in intervalul Luni – Vineri de la 8:00 – 18:00, contactați-ne   pentru mai multe informații despre sistemele de ventilatie cu recuperare a căldurii sau despre alte sisteme ventilatie pe care le detinem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *