Cât costă ventilarea cu recuperare a căldurii pentru întreaga casă?

Cât costă ventilarea cu recuperare a căldurii pentru întreaga casă?

Costul unui sistem de ventilatie recuperare de caldura pentru întreaga casă este diferit pentru fiecare client și aplicație. Sistemele de recuperare a căldurii întregi sunt adaptate fiecărei aplicații individuale și se bazează pe dimensiunea casei, câte puncte de extragere și alimentare a aerului sunt necesare și cerințele unității de recuperare a căldurii.

Costul sistem ventilatie întreg depinde de:

  • Mărimea locuinței
  • Va fi instalată sistem ventilatie descentralizat sau un sistem de ventilație centralizat cu recuperator de caldura
  • În cazul unui sistem de ventilație centralizat, câte puncte de intrare și ieșire sunt necesare
  • Pentru un sistem de ventilatie descentralizat, câte ventilatoare aerisire sunt necesare pentru schimbul corespunzător de aer de debit necesar.
  • Unitatea care este necesară
  • Unitatea preferată – unele unități pot fi potrivite pentru aceeași casă de dimensiuni, dar pot avea caracteristici diferite, aceasta ar putea implica alegerea între diverși producători
  • Controlere și accesorii
  • Dacă aveți nevoie de instalare

sistem ventilatie ieftin calitate superioaraLa Altecovent ne propunem să oferim un sistem de cea mai înaltă calitate la cel mai mic preț posibil.

Gama unităților noastre costă de la 999 lei pentru sistem de ventilatie descentralizat prin ventilatoare de aerisire cu recuperator de caldura ceramica. Costul sistem ventilatie cu recuperare de caldura centralizata la unitate centrala de la 9000 lei pentru întreaga casă, fara tubulaturi si accessorii si fara montare. 

Întoarcerea investiției

Deoarece există o furnizare constantă de aer cald recuperat, costurile dvs. de energie sunt reduse. Costul funcționării sistemului zilnic pentru un sistem de ventilație descentralizat de exemplu: 4 x ventilator aerisire Aerauliqa Quantum HR 150 si un ventilator baie Ventilator Baie Inteligent Pulsar zilnic costă în jur de 0,2 lei pe zi (4 unitate x 3 wati * 24 ore = 288Wh / zi + ventilator baie daca functioneaza 4 ore / zi = 12wH, total ~~ 300 Wh / zi , pretul pe kilowatt 2019 poate varia intre 0.63 lei si 0.72 lei, inseamnă 0,3 kWh * 0.72 lei = 2,16 lei/zi

Sisteme de cea mai înaltă calitate la cele mai mici prețuri posibile

Fără îndoială, un sistem de recuperare a căldurii vă va economisi bani în facturile de energie. Un sistem dintr-o proprietate casnică poate recupera până la 95% din căldura pierdută în mod normal, prin urmare, economisindu-vă cu 25% din facturile de încălzire, în comparație cu utilizarea gaurilor de aerisire și ventilatoare de baie.

Un lucru de care trebuie să țineți cont atunci când vă gândiți să achiziționați un sistem de ventilatie de recuperare a căldurii este că, în următorii ani, prețurile la energie vor crește, astfel încât un sistem care vă reduce costurile va fi sigur de un beneficiu.

Deși achiziționarea și instalarea unui sistem de recuperare a căldurii întregi poate părea costisitoare, merită bine. Este o investiție demnă nu numai în costuri, ci și în sănătate, curățenie și face casa ta un loc mai bun pentru a trăi.

Unde sa pozitionez unitatea de ventilatie centralizată cu recuperare de căldură  în casa mea, dacă doresc acest sistem?

În mod normal, o unitate centralizată de ventilație este instalat în afara spatiului locuit, cum ar fi în poduri, spațiile cu goluri sau încăperile tehnice, conductele sunt apoi alimentate în fiecare cameră individuală pentru a extrage aerul stătut și a furniza aer curat.

Toate sistemele noastre sunt ușor de instalat ca proiecte DIY cu kiturile disponibile prin comanda, din oferta noastră de sisteme de ventilatie cu recuperare de căldură . La cerere oferim servicii instalare, carotare profesionala în perete, si montare de unitate ventilatie profesională, precum și proiectare. Aici puteți completa online formularul nostru de contact.

Una dintre caracteristicile cheie ale sistemelor de ventilație cu recuperatoare de căldura, este că puteți controla in permanență aerisirea întregului clădiri. 

Ce poate face Altecovent pentru tine

planificare ventilatie recuperator de calduraLa noi, la Altecovent, ne străduim pentru excelență în fiecare slujbă pe care o asumăm cu o echipă de experți foarte pregătiți. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți calitatea aerului interior și să vă încălziți casa cu căt mai putine pierderi de energie termică, Oferim o gamă largă de produse și tot ajutorul tehnic de care aveți nevoie. Ne asigurăm întotdeauna că veți primi cea mai bună soluție pentru a vă potrivi nevoilor casei sau clădirii Dvs.

Altecovent este o firma de specialitate in ventilatie, suntem proiectanți, furnizori și, dacă este necesar, instalatori de sisteme de ventilație pentru locuințe, în România. Oricare ar fi cerințele, bugetul sau asteptariile dvs., Altecovent ventilatie vă poate oferi soluția de care aveți nevoie. De la sisteme descentralizate de  ventilație cu recuperare de căldura, ventilatoare de baie (sistem de extracție pentru casă), până la soluții multiple de extracție a camerei, gama noastră largă de HVAC oferă un produs pentru fiecare scop de tratarea a aerului. Sistemele noastre de ventilare vă vor ajuta să vă faceți proprietatea cât mai ecologică posibil, folosind ventilația de recuperare a energiei cu recuperatoare de căldura (HRV) (ERV). De asemenea, sunt disponibile sisteme de extragere mecanică pentru a ajuta proiectele noi de construcții durabile.

Ca lideri în proiectare, executie si furnizare atât a sistemelor de ventilatie recuperare de căldura, cât și a celor comerciale, vă putem ajuta, dovedind un sistem silentios de înaltă calitate, la cel mai bun pret posibil.

Gamă largă sistem de ventilatie de la producătorii de top

Bazandu-ne pe o experienta vasta in domeniu, am ales sa comercializam doar branduri in care avem 100% incredere, cum ar fi:

Altecovent vă poate oferi o unitate de ventilatie cu recuperare de căldura pentru dvs., sau vă putem oferi și un set complet de sistem de ventilatie  cu recuperator de căldura DIY cu toate elementele necesare. Alături de gama noastră de unități, avem de asemenea o gamă largă de soluții de conducte și toate accesoriile necesare, inclusiv controlere, filtre și alte elementele materiale, cum ar fii : valve distribuitori, grille, atenuatoare de aerisire și fitingurile necesare.

Contactează-ne

Echipa noastră de vânzări și tehnică este disponibilă pentru a răspunde la orice întrebare in intervalul Luni – Vineri de la 8:00 – 18:00, contactați-ne   pentru mai multe informații despre sistemele de ventilatie cu recuperare a căldurii sau despre alte sisteme ventilatie pe care le detinem.

Instalare, montare sistem ventilatie

Montare Sisteme ventilație cu recuperare căldură descentralizateInstalarea ventilatoare descentralizate e foarte simplu prin manual de instalare, dar la cerere oferim servicii instalare, carotare profesionala perete si montare unitate ventilatie profesional.

Pret montaj ventilatoare descentralizate – 350 lei si 450 lei la pereti din beton. Pretul include carotarea, montajul unitatii, cablajul pana la 10 m si punerea in functiune inclusiv materiale auxiliare. La cablare de peste 10 m, pretul este de 5lei/m

Taxa de deplasare este de 1 lei /km (din zona Harghita – Corund, sau din Oradea)

Pentru a cere o oferta de montare va rugam sa ne contactati prin telefon, sau completati formularul de contact.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *