Cum Cumpar

Dacă ați găsit un produs ce doriți să-l achiziționați vă recomandăm să faceți comand online (se realizeaza in NUMAI 30 de secunde!) 

Cauta produsul dorit: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in produse direct din meniul afisat in sus.

Adauga produse sau accesorii sistem de ventilatie dorite din lista in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in Cos.”, sau din pagina produs.

Poti adauga in cos mai multe produse.

Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, pot sa mergi in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului cos afisat in sus pe partea dreapta, selectarea butonului “Vezi Coșul”, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa verificarea produselor dorite in cos, prin apasarea butonului “CONTINUĂ CU FINALIZAREA”, trebuie sa selectezi detaliile de facturare.

Livrarea Gratuită pe teritoriul romaniei peste 500RON, exceptie fac produsele din categoria Tubulaturi de Ventilatie, al caror pret nu include transportul , nici cand comanda depaseste pragul minim de la care se asigura transportul gratuit. In cazul in care o comanda contine produse din categoria Tubulaturi de Ventilatie, costul de livrare este de 70 lei.

Plată se va face numerar prin ramburs, plata cu card debit/credit prin mobilpay. Plata prin Ordin de Plata, primiti Discount 1% (Fă plată direct în contul nostru bancar, sau prin transfer bancar. )

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “PLASEAZĂ COMANDA”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii, si primiți instructiuni de instalare si folosire in pdf care pot sa descarcati.

Ai mai cumparat pana acum de la noi sau este prima data?

Daca esti client nou, completeaza doar datele din formular si apasa butonul “PLASEAZĂ COMANDA”.
Daca esti deja client, sub titlu “Sumar comanda” apasa textul albastru “Dă clic aici pentru a te autentifica.” introdu e-mail-ul si parola si ti se vor incarca toate datele folosite la ultima comanda. Daca doresti livrarea in aceleasi conditii, apasa “PLASEAZĂ COMANDA”.

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.