De ce curățarea tubulaturi pentru ventilatie centralizat

De ce curățarea tubulaturi pentru ventilatie centralizat

În timp,  de aer curațarea tubulaturi ventilatie centralizat cu recuperator de caldura din casa ta adună o cantitate mare de murdărie și praf, curatarea tubulaturi ventilatie centralizat profesională elimină această acumulare.

Folosind perii speciale și camere robotizate, un tehnician de ventilație expert este capabil să vă curățeze bine conducta. Patru avantaje majore pentru a face curățarea în casa ta curățată de un profesionist sunt:


Îmbunătățirea calitatea aerului interior

inainte dupa curatarea tubulaturi ventilatie centralizatCel mai important beneficiu pentru curatarea tubulaturi ventilatie centralizat este faptul că îmbunătățește calitatea aerului din casa ta. Curățarea interioară a tubulaturilor care alcătuiesc un sistem de ventilație centralizata trebuie realizată pentru îndepărtarea depunerilor de praf, pâlpâiele de animale de companie, bacterii, polen și mucegai. Acești alergeni și agenți patogeni au un impact negativ asupra calității aerului din casa ta, precum și asupra stării generale de sănătate a ocupanților săi.

Curenții de aer din interiorul tuburilor pot transporta aceste depuneri în zonele nedorite și să afecteze atât sănătatea angajaților sau membrii familiei cât și produsele rezultate ca urmare a unui proces de producție.

Aceasta este o preocupare deosebit de stringentă dacă membrii familiei tale sau membrii familiei tale suferă de alergii, astma sau alte afecțiuni respiratorii. În astfel de cazuri, curățarea tubulaturi de către un profesionist este cea mai bună modalitate de a preveni agravarea acestor afecțiuni.

Un flux de aer mai bun după curatarea tubulaturi ventilatie centralizat

Acumularea de praf, păr, resturi și alte materiale din tubulaturi dvs. poate restricționa fluxul de aer, contaminanții din la centrala ventilatie îl determină să acționeze mai mult și să reducă durata de viață a sistemului. O curățare profesională a tubulaturi înlătură aceste obstacole.

Sistem HVAC sau sistem de ventilatie mai eficient

Tubulaturi curate vă pot ajuta sistemul HVAC si sistem de ventilatie centralizat să funcționeze mai bine și mai eficient, deoarece nu trebuie să împingă aerul dincolo de obstrucții parțiale cauzate de murdăria și praful acumulate. Acest lucru reduce factura de energie și reduce riscul de rupere sau defecțiune, extinzând efectiv durata de viață a unității.

Obțineți o inspecție a tubulaturi

curatarea tubulaturi ventilatie centralizatÎn cele din urmă, curățarea tubulaturi  este o oportunitate pentru un profesionist să-ți verifice dacă există probleme. Tehnicienii vor trebui, de obicei, să lucreze cu fiecare parte a sistemului de ventilatie centralizata în timpul unei curățări. În consecință, probabil că vor constata orice problemă, chiar și cele minore. Abordarea problemelor mici înainte de a le transforma în cele mari vă va economisi mulți bani pe drum.

Tubulaturi de aer la sistem de ventilatie centralizat medii trebuie curățat la fiecare doi-cinci ani. Dacă sistemul de ventilatie dvs. este întreținut corespunzător și schimbați filtrele de două ori pe an, puteți crește timpul dintre curățările profesionale. Dacă sistemul dvs. nu a fost niciodată curățat și a fost activ pe proprietatea dvs. de mai bine de trei ani, este posibil să se facă o curatarea tubulaturi ventilatie centralizat. Chiar și un singur sezon poate acumula suficient praf și resturi în sistem de ventilatie dvs. pentru a-l face mai puțin eficient decât a fost când a fost instalat.

Ce poate face Altecovent pentru tine

planificare ventilatie recuperator de calduraLa noi, la Altecovent, ne străduim pentru excelență în fiecare slujbă pe care o asumăm cu o echipă de experți foarte pregătiți. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți calitatea aerului interior și să vă încălziți casa cu căt mai putine pierderi de energie termică, Oferim o gamă largă de produse și tot ajutorul tehnic de care aveți nevoie. Ne asigurăm întotdeauna că veți primi cea mai bună soluție pentru a vă potrivi nevoilor casei sau clădirii Dvs.

Altecovent este o firma de specialitate in ventilatie, suntem proiectanți, furnizori și, dacă este necesar, instalatori de sisteme de ventilație pentru locuințe, în România. Oricare ar fi cerințele, bugetul sau asteptariile dvs., Altecovent ventilatie vă poate oferi soluția de care aveți nevoie. De la sisteme descentralizate de  ventilație cu recuperare de căldura, ventilatoare de baie (sistem de extracție pentru casă), până la soluții multiple de extracție a camerei, gama noastră largă de HVAC oferă un produs pentru fiecare scop de tratarea a aerului. Sistemele noastre de ventilare vă vor ajuta să vă faceți proprietatea cât mai ecologică posibil, folosind ventilația de recuperare a energiei cu recuperatoare de căldura (HRV) (ERV). De asemenea, sunt disponibile sisteme de extragere mecanică pentru a ajuta proiectele noi de construcții durabile.

Ca lideri în proiectare, executie si furnizare atât a sistemelor de ventilatie recuperare de căldura, cât și a celor comerciale, vă putem ajuta, dovedind un sistem silentios de înaltă calitate, la cel mai bun pret posibil.

Gamă largă sistem de ventilatie de la producătorii de top

Deoarece la Altecovent ventilatie, standardele nationale si internationale sunt pe deplin independente, vă putem furniza cel mai bun sistem ventilatie posibil pentru proiectul dvs. la cel mai bun cost posibil de la producătorii de top, cum ar fi:

Altecovent vă poate oferi o unitate de ventilatie cu recuperare de căldura pentru dvs., sau vă putem oferi și un set complet de sistem de ventilatie  cu recuperator de căldura DIY cu toate elementele necesare. Alături de gama noastră de unități, avem de asemenea o gamă largă de soluții de tubulaturi de aer și toate accesoriile necesare, inclusiv controlere, filtre și alte elementele materiale, cum ar fii : valve distribuitori, grille, atenuatoare de aerisire și fitingurile necesare.

Contactează-ne

Echipa noastră de vânzări și tehnică este disponibilă pentru a răspunde la orice întrebare in intervalul Luni – Vineri de la 8:00 – 18:00, contactați-ne   pentru mai multe informații despre sistemele de ventilatie cu recuperare a căldurii sau despre alte sisteme ventilatie pe care le detinem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *