De ce trebuie sӑ fie curӑțate tubulaturile pentru ventilația centralizatӑ?

De ce trebuie sӑ fie curӑțate tubulaturile pentru ventilația centralizatӑ?

În timp, tubulaturile ventilației centralizate cu recuperator de cӑldurӑ din casa ta adună o cantitate mare de murdărie și praf. Soluția potrivitӑ este curӑțarea tubulaturii de ventilație centralizatӑ ȋntr-un mod profesional pentru a elimina această acumulare.

Folosind perii speciale și camere robotizate, un tehnician de ventilație, expert ȋn acest domeniu, este capabil să vă curățeze bine conducta. Patru avantaje majore pentru a face curățarea în casa ta cu ajutorul unui profesionist sunt:

Îmbunătățirea calității aerului interior

Cel mai important beneficiu pentru curatarea tubulaturi ventilației centralizate este faptul că îmbunătățește calitatea aerului din casa ta. Curățarea interioară a tubulaturilor care alcătuiesc un sistem de ventilație centralizatӑ trebuie realizată pentru îndepărtarea depunerilor de praf, bacteriilor de la animalele de companie, bacteriilor din alte surse, polenului și mucegaiului. Acești alergeni și agenți patogeni au un impact negativ asupra calității aerului din casa ta, precum și asupra stării generale de sănătate a celor care locuiesc aici.

Curenții de aer din interiorul tuburilor pot transporta aceste depuneri în zonele nedorite și pot să afecteze atât sănătatea angajaților sau membrii familiei, cât și produsele rezultate ca urmare a unui proces de producție, dacӑ este un spațiu de acest tip.

Aceasta este o preocupare deosebit de stringentă dacă unul dintre membrii familiei tale sau mai mulți suferă de alergii, astm sau alte afecțiuni respiratorii. În astfel de cazuri, curățarea tubulaturi de către un profesionist este cea mai bună modalitate de a preveni agravarea acestor afecțiuni.

Există un flux de aer mai bun după curațarea tubulaturilor ventilație centralizate

Acumularea de praf, păr, resturi și alte materiale din tubulaturile dumneavoastrӑ poate restricționa fluxul de aer, iar contaminanții din centrala de ventilație determină o acțiune ȋndelungatӑ a acesteia și reducerea duratei de viață a sistemului. O curățare profesională a tubulaturilor înlătură aceste obstacole.

Sistem HVAC sau sistemul de ventilatie mai eficient

Tubulaturile curate vă pot ajuta sistemul HVAC și sistemul de ventilație centralizatӑ să funcționeze mai bine și mai eficient. Deoarece nu trebuie să împingă aerul printre blocajele parțiale cauzate de murdăria și praful acumulate ȋn timp. Acest lucru reduce factura de energie și reduce riscul de defecțiune, extinzând efectiv durata de viață a unității.

Puteți să obțineți imediat o inspecție a tubulaturii


curatarea tubulaturi ventilatie centralizatÎn cele din urmă, curățarea tubulaturii  este o oportunitate pentru un profesionist să verifice dacă există probleme. Tehnicienii trebuie, de obicei, să lucreze cu fiecare parte a sistemului de ventilație centralizatӑ în timpul unei curățări. În consecință, probabil că vor constata orice problemă, chiar și cele minore. Abordarea problemelor mici înainte de a ajunge sӑ se transforme în unele mari vă va ajuta sӑ ecuonomisiți mulți bani de-a lungul timpului.

Tubulaturile de aer medii din sistemul de ventilație centralizat trebuie curățate la fiecare doi-cinci ani. Dacă sistemul dumneavoastrӑ de ventilație este întreținut corespunzător și schimbați filtrele de două ori pe an, puteți crește timpul dintre curățările profesionale. Dacă sistemul dumneavoastrӑ nu a fost niciodată curățat și a fost activ pe proprietatea dumneavoastrӑ de mai bine de trei ani, este necesar să se facă o curӑțare a tubulaturii de ventilație centralizatӑ imediat. Chiar și un singur sezon poate acumula suficient praf și resturi în sistemul dumneavoastrӑ de ventilație suficient pentru a-l face mai puțin funcțional decât a fost când a fost instalat.

Ce poate face Altecovent pentru tine

planificare ventilatie recuperator de caldura

Altecovent dorește sӑ ofere excelențӑ ȋn fiecare proiect efectuat, alӑturi de profesioniști bine pregӑtiți. Suntem aici pentru a vӑ ajuta sӑ vӑ ȋmbunӑtӑțiți calitatea aerului interior și sӑ vӑ ȋncӑlziți casa cu cȃt mai puține pierderi de energie termicӑ. Oferim o gamӑ largӑ de produse și tot ajutorul tehnic de care aveți nevoie. Ne asiguram ȋntotdeauna cӑ veți primi cea mai bunӑ soluție pentru nevoile dumneavoastrӑ și ale casei.

Gamă largă de sisteme de ventilatie de la producătorii de top

Altecovent oferӑ standarde ȋnalte naționale și internaționale furnizȃnd cele mai bune sisteme de pe piața pentru proiectele dumneavoastrӑ, la cel mai bun cost posibil:

Contactează-ne

Echipa noastrӑ de vȃnzӑri și zona tehnicӑ este disponibilӑ pentru a rӑspunde la orice ȋntrebare ȋn intervalul Luni-Vineri de la 8.00- 18.00.  Contactați-ne pentru mai multe informații despre sistemele de ventilație cu recuperare a cӑldurii sau despre alte sisteme de ventilație pe care le deținem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *