De ce ai nevoie ventilator de baie la baie

De ce ai nevoie ventilator de baie la baie


Baie vede o cantitate corectă de activitate în timpul zilei. Utilizările evidente sunt desigur folosirea toaletei și luarea unui duș sau cadă. Aceste două activități zilnice pot fi purtate destul de mult pe pereții băii și acasă. Un sistem de ventilație cu ventilator de baie adecvat nu numai că va salva structura casei dvs., dar va ajuta la eliminarea gazelor în exces din tipul umed și mirositor.

Ce trebuie să știți despre ventilator de baie

ventilator de baie profesional senzor smart si aplicatie ios androidUn sistem de ventilație baie este important, indiferent de dimensiunea băii tale. Este un mit că băile mai mari nu au nevoie de un sistem de ventilație baie. Doar pentru că baia dvs. are imagini pătrate, nu înseamnă că gazele din aer se evaporă sau părăsesc camera mai repede în comparație cu o baie mai mică!

Fiecare baie are nevoie de un sistem de ventilație adecvat dimensiunilor sale. Experții noștri HVAC sunt pregătiți să vă ofere sfaturi și să instalați un sistem de ventilație care să aibă CFM-ul potrivit pentru camera dvs. – adică metri cubi pe minut – astfel încât aerul să fie ventilat cu viteza necesară. Un expert HVAC va verifica, de asemenea, nivel de zgomot de pe un ventilator de baie, care se referă la nivelul de sunet pe care îl emite ventilatorul. Cu cât sunetele sunt mai scăzute, cu atât ventilatorul este mai silențios când este pornit.


Există, de asemenea, o varietate de ventilatoare baie, dintre care unele sunt doar caracteristicile de bază ale evacuării aerului, dar unele cu caracteristici precum un plus senzor de umiditate, senzor de miscare, timer, si senzor de miros. Acest lucru funcționează bine pentru băile mai mici, care au nevoie de un sistem polivalent. 

Unde merge sistemul de ventilație baie?

Un expert HVAC va arunca o privire asupra structurii băii și a casei dvs. pentru a stabili unde trebuie instalat sistemul de ventilație baie și unde trebuie să se aerisească. Cineva care face treaba fără experiență, poate încheia aerarea sistemului într-o mansardă, care este ineficientă și poate face mai multe daune decât bine. La Altecovent, ne asigurăm să vă instalați sistemul de ventilație pe perete la exterior, folosind cea mai scurtă distanță posibilă între ventilator și exterior pentru a maximiza fluxul de aer. Ventilatorul de baie va trebui să fie instalat în sus, deoarece aerul umed și mirosurile se vor ridica în mod natural până la cel mai înalt punct al camerei – făcându-le mai ușor să se afle.


În mod ideal, sistem de ventilație baie ar trebui să fie cel mai aproape de locul care are cea mai mare umiditate și umiditate emisă, care este desigur dușul sau cada. Dacă nu poate fi amplasat aici din motive precum lucrările electrice, este recomandat să așezați sistem de ventilație baie cât mai aproape posibil, sau chiar lângă toaletă. Un expert HVAC vă poate ajuta să decideți plasarea ventilator de baie pentru cele mai bune rezultate.


Să știi când este timpul să obții un ventilator de baie

Ventilație inteligentă pentru baieDacă nu aveți deja un sistem de ventilație în baie, acum este momentul să obțineți unul.

Fără ventilator baie și ventilație, baia dvs. este în special predispusă la acumularea de umiditate, ceea ce duce la mucegai și mucegai. Economisiți-vă costurile pentru îndepărtarea mucegaiului și a mucegaiului din pereții băii dvs. contactați experții noștri Altecovent. Suntem bucuroși să aruncăm o privire la baia dvs. și să oferim sisteme de ventilație pe baza observațiilor noastre.

Gamă largă sistem de ventilatie de la producătorii de top

Deoarece la Altecovent ventilatie, standardele nationale si internationale sunt pe deplin independente, vă putem furniza cel mai bun sistem ventilatie posibil pentru proiectul dvs. la cel mai bun cost posibil de la producătorii de top, cum ar fi:

Altecovent vă poate oferi o unitate de ventilatie cu recuperare de căldura pentru dvs., sau vă putem oferi și un set complet de sistem de ventilatie  cu recuperator de căldura DIY cu toate elementele necesare. Alături de gama noastră de unități, avem de asemenea o gamă largă de soluții de tubulaturi de aer și toate accesoriile necesare, inclusiv controlere, filtre și alte elementele materiale, cum ar fii : valve distribuitori, grille, atenuatoare de aerisire și fitingurile necesare.

Contactează-ne

Echipa noastră de vânzări și tehnică este disponibilă pentru a răspunde la orice întrebare in intervalul Luni – Vineri de la 8:00 – 18:00, contactați-ne   pentru mai multe informații despre sistemele de ventilatie cu recuperare a căldurii sau despre alte sisteme ventilatie pe care le detinem.

Alte articole pe aceeasi tema:

Aspecte ale ventilație baie la renovarea unei băi

Cat de util este un ventilator de baie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *