Despre montajul sistemului de ventilatie cu recuperare de caldura aici am mentionat

Despre montajul sistemului de ventilatie cu recuperare de caldura aici am mentionat

Dintre cele mai cautate teme pe subiectul ventilatoarelor cu recuperare caldura este fara doar si poate problema montarii acestora. Toata lumea care doreste sa faca o schimbare si sa ia in calcul un astfel de sistem sta pe ganduri multa vreme. Inca nu se cunosc foarte multe detalii despre acestea pentru ca sunt niste sisteme inca noi pe piata si lumea inca se obisnuieste cu ele, dar noi, in cadrul paginii noastre ne-am propus sa venim cu subiecte interesante gata pentru a informa publicul si pentru a-l pune la curent. 

Poate sunt multi cei care vor sa intre in posesia acestor sisteme de ventilatie cu recuperare caldura, dar nu stiu exact care sunt pasii si mai ales cum este ales dispozitivul. Ei bine, noi in cadrul Altecovent te ajutam sa alegi ceea ce crezi de cuviinta pentru casa ta. 

Am tot detaliat aici pe blog despre avantajele acestor sisteme, despre felul in care functioneaza, despre eficacitatea lor si despre faptul ca aduc economii mari la caldura, dar nu am pomenit despre montaj ventilatie cu recuperare de caldura. Iata ca acum, in acest articol detaliem mai mult chestiuni si raspundem acelor intrebari neadresate.

Pasi concreti pentru o instalare simpla 

Montajul unui sistem de ventilare cu recuperare caldura implica cativa pasi cheie si necesita cunostinte tehnice, cunostinte pe care doar o echipa specializata le poate detine. Iata totusi cativa pasi pe care trebuie sa-i ai in vedere. Important este sa vrei sa investesti in aceste sisteme, de acolo si pana la instalare nu mai dureaza mult.

  1. Poti incepe prin a evalua nevoile specifice ale spatiului in care doresti sa instalezi un astfel de sistem. Acest lucru poate include marimea incaperilor, gradul de izolare termica, volumul aerului necesar pentru a mentine o calitate buna a aerului.
  2. Unitatea principala a VRC ar trebui instalata intr-un spatiu accesibil si usor de intretinut, cum ar fi o pivnita, o camera tehnica sau un spatiu dedicat. Este bine sa stii ca exista un spatiu suficient pentru instalare si pentru conexiunile corespunzatoare.
  3. Conductele de admisie si evacuare trebuie sa fie instalate pentru a asigura un flux corespunzator de aer. Este important sa fie evitate curbele stranse si sa fie alese materaiele de calitate pentru conducte.
  4. Montarea schimbatorului de caldura este o componenta cruciala a sistemului VRC care permite transferul de caldura intre aerul proaspat si evacuat. Montarea acestui schimbator trebuie facuta cu mare atentie pentru a putea fi oferita eficienta optima a recuperarii de caldura.
  5. Al cincilea pas consta in montarea unitatii de ventilatie cu recuperare caldura intr-un mod stabil si accesibil pentru mentenanta. Totodata trebuie sa te asiguri ca este conectata corespunzator la conductele de admisie si evacuare.
  6. Unitatea de ventilatie cu recuperare caldura necesita o sursa de energie, este si normal. Asigura-te ca exista o conexiune electrica adecvata si daca este cazul asigura-te ca sistemul este conectat la sistemul general de incalzire sau de alimentare cu energie electrica.
  7. Dupa montaj configureaza setarile sistemului conform nevoilor specifice ale spatiului si efectueaza teste pentru a te asigura ca totul functioneaza corespunzator. Este indicat sa verifici schimbatorul de caldura, fluxul de aer si toate functiile relevante ale unitatii.

Altecovent te ajuta sa ai parte de temperatura potrivita 

In mare acestia sunt pasii care trebuie urmati de catre echipa dedicata responsabila de montarea acestor sisteme. Daca doresti ca iarna aceasta sa ai in casa un sistem bine echipat si montat de catre o echipa specializata, noi te ajutam cu placere. Iti oferim si consultanta in a stabili exact care este tipul de sistem de care ai nevoie in locuinta ta sau poate in spatiul tau una va lua nastere viitoarea ta afacere.

Noi, in cadrul Altecovent ne dorim ca tu sa ai parte de un sistem complet care sa te multumeasca din toate punctele de vedere. Economic, bine pus la punct din punct de vedere termic si vizual deopotriva, pentru ca si acest aspect conteaza intr-o mare masura. Daca tu esti multumit de toate aceste detalii si de felul in care acest sistem isi face treaba, atunci noi ne-am facut treaba.

Sistem modern usor si simplu de manevrat 

Acest sistem poate fi manevrat printr-o telecomanda usor de manevrat. Tehnologia si-a spus cuvantul si cand vine vorba despre aceste sisteme, pentru ca aceasta s-a infiltrat cu succes in componenta acestui sistem. Este bine de stiut ca este in castigul tau sa optezi pentru un astfel de sistem care iti aduce mai multe decat crezi. Poti sa vezi si in celelalte articole aici pe blog despre avantajele nenumarate pe care le au aceste sisteme.

La inceput s-ar putea sa ti se para scumpa o astfel de investitie, dar pe termen lung vei ajunge sa cunosti si sa iti dai seama de avantajele de care beneficiezi. Sa alegi un sistem pentru casa ta nu este greu, este greu insa sa alegi unul care te ajuta pe tine sa economisesti si sa ai parte de toate dotarile smart!

Un sistem dotat cu toate cele vine de la Altecovent

Primesti livrare gratuita cand vine vorba de o pompa de caldura sau de un aparat cu recuperare caldura, dat fiind faptul ca este vorba despre un sistem mare, voluminos. Conteaza pe Altecovent si gama extinsa de produse care te ajuta sa iti echipezi casa asa cum doresti. Daca ai nevoie de consiliere gratuita, echipa din cadrul Altecovent are grija ca tu sa primesti toate detaliile necesare pentru a putea lua o decizie de cumparare cat se poate de corecta.

Pe site-ul nostru oficial ventilatiecurecuperarecaldura.ro gasesti detalii suplimentare legate de aceste sisteme, dar si despre altele, care pot fi implementate cu succes in structura casei. Noi te asteptam sa descoperi si sa iei decizii de cumparare care pot contribui la calitatea vietii tale si a celor din jur. La Altecovent punem pret pe acest lucru, intocmai ca cei care opteaza pentru aceste sisteme sa fie multumiti si impacati cu achizitia facuta. 

Investeste intr-un sistem care te ajuta sa respiri un aer curat si igienizat, asa cum iti face placere, si asa cum este si sanatos!  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *