Despre Noi

Reprezentam compania Altecovent SRL, specializata in comercializarea sistemelor de ventilator cu recuperare de caldura si a ventilatoarelor de baie.
De-a lungul timpului am reusit sa dezvoltam un proiect bine inchegat, in care scopul final este un client multumit. Tocmai de aceea, asiguram toate serviciile necesare pentru rezultate optime:

  • Asiguram o platforma online usor de folosit, de unde se pot comanda cele mai bune produse;
  • Personalizam fiecare proiect in parte, in asa fel incat rezultatele sa fie cat se poate de eficiente si economice;
  • Oferim consultanta profesionala si calculam fiecare detaliu al proiectelor pe care le preluam;
  • Putem aduce orice tip de componente pentru ventilatie centralizata, de la tubulaturi pana la distribuitoare. Aducem inclusiv componente care nu se regasesc pe website;
  • Asiguram montaj profesional;
  • Optimizam foarte bine preturile, in asa fel incat sa fie cele mai atractive din Romania.

Comercializam doar ventilatoare cu recuperare de căldura și sisteme de ventilatie de o calitate excelenta

Bazandu-ne pe o experienta vasta in domeniu, am ales sa comercializam doar branduri in care avem 100% incredere, cum ar fi Aspira, Ventoxx, Aerauliqa, GetAir, Wafe, inVENTer sau Komfovent, Zehnder Comfosystems, Paul. Toate produsele realizate de aceste branduri sunt foarte bine gandite si asigura o functionare perfecta pe termen lung.

De ce ventilatie cu recuperare de caldura si ventilatie descentralizata?

Sisteme ventilator cu recuperare de caldura si ventilatoare de baie firma de incredere altecovent

Ambele variante de ventilatie reusesc sa ofere o multime de avantaje, care au impact direct asupra sanatatii beneficiarilor si asupra cheltuielilor necesare pentru incaperi confortabile.
Ventilatie cu recuperare de caldura. Asigura un aer proaspat, reducand pierderile termice si imbunatatind costurile de incalzire. O casa dotata cu o astfel de ventilatie are mai putina nevoie de aer conditionat, nu are exces de umezeala si este 100% confortabila.
Ventilatie descentralizata. Este o ventilatie ce se adapteaza in functie de nevoile de moment ale consumatorilor. Practic, ofera un ventilator cu recuperare de caldura individuala in fiecare camera, ceea ce inseamna un consum redus de energie si un confort maxim. Ventilatia descentralizata ofera si alte avantaje:

  • Nu genereaza zgomote neplacute, in conditiile in care nu are nevoie de conexiuni cu conducte lungi;
  • Ajuta la recuperarea eficienta a caldurii;
  • Este usor de intretinut. In principiu, intretinerea presupune doar schimbarea filtrului o data sau de doua ori pe an.

Suntem mereu la curent cu ultimele noutati din domeniu, motiv pentru care avem o gama larga de HVAC si produse speciale pentru fiecare scop in tratarea aerului. Ne dorim clienti multumiti si sanatosi, asadar, produsele pe care le propunem sunt cat de ecologice posibil , sunt silentioase si rezistente in timp.
Daca te incanta ideea unei locuinte bine ventilate, care are un consum redus de energie, te asteptam sa ne contactezi si vom avea grija ca proiectul tau sa fie dus la bun sfarsit si sa te multumeasca pe deplin.