Despre Noi

Sisteme ventilator cu recuperare de caldura si ventilatoare de baie firma de incredere altecovent

Altecovent SRL este firma de specialitate pentru comercializarea sistemelor de ventilator cu recuperare de caldura si ventilatoare de baie în mediul online la cel mai bun preț din România cu calitate superioară, precum si montarea acestora.

Avem o experiență mare în montarea și funcționarea  sistemelor HVAC și în satisfacerea nevoilor clienților în legătură cu sistemele descentralizate.

Sistemele noastre sunt ventilator cu recuperare de căldura, sistem ventilatie centralizat cu recuperator de caldura și ventilatoare de baie, care la compania noastră sunt de calitate superioare, de exemplu brandurile Aspira, Novingair, Aerauliqa si de calitate premium ca brandurile SEVi, Wafe, inVENTer și Komfovent.

Care sunt avantajele ventilației de recuperare a căldurii?

Aer proaspăt
Reducerea pierderilor termice pe lăngă o aerisire perfectă
Costuri reduse la încălzire
Reducerea nevoii de aer condiționat
Eliminarea excesului de umezeală din clădire și mobilier
Îmbunătățirea sănătății
Menținerea climatului interior la un nivel de confort ridicat.

Care sunt avantajele ventilației decentralizate?

Ventilația individuală în fiecare cameră

Ventilația decentralizată are cont de nevoia noastră de a ne putea adapta climatului interior la cerințele noastre. Ventilația descentralizată este egală cu ventilația individuală în fiecare cameră – dar numai atunci, când avem nevoie.

Consum redus de energie și ventilator cu recuperare de căldură ridicată

Unitatea descentralizată, inclusiv schimbătorul de căldură este amplasată în cameră, aproape de o perete exterior. Distanța de trecere foarte scurtă a aerului exterior și un schimbător de căldură chiar lângă aceasta contribuie la un consum de energie foarte redus.

Fără probleme de zgomot

În cazul unei ventilații decentralizate nu este nevoie de conexiuni cu conducte lungi. În acest fel, se evită o presiune ridicată – o presiune, care în caz contrar ar provoca probleme de zgomot și un consum de energie crescut.

Întreținerea ventilator cu recuperare de căldură

Întreținerea unității de manipulare a aerului este minimă. Toate componentele noastre sunt de cea mai înaltă calitate, iar întreținerea generală va consta doar într-o schimbarea a filtrului de 1-2 ori pe an. Cu o unitate descentralizată de manipulare a aerului aveți cea mai bună soluție, de aceea ar trebui să aveți și cea mai bună întreținere.