Despre ventilatia centralizata cu pompa de caldura – recomandam si panourile de comanda Wi-Fi

Despre ventilatia centralizata cu pompa de caldura – recomandam si panourile de comanda Wi-Fi

Se pare ca procesul tehnologic a schimbat modul in care noi facem orice activitate zilnica. Lumea in care traim a ajuns sa fie dependenta de tehnologie, iar aceasta are un rol cheie in mai toate industriile: de la business, sistem de sanatate, pana la divertisment si transport. Indiferent de unde ne aflam nu ne lipsesc telefoanele mobile. Acestea la randul lor au devenit indispensabile si nu doar in a comunica cu cei dragi, ci si pentru a rezolva anumite taskuri.

Ne este mult mai simplu sa facem anumite plati online, shopping, sa ne comandam mancarea preferata, sa ne programam la anumite institutii publice sau sa controlam de la distanta prin anumite comenzi centrala termica sau aparatul conditionat de acasa.

Iata ca tehnologia ne ajuta ca noi sa devenim mai eficienti, sa ne putem organiza mai usor, pentru ca timpul a devenit si o resursa pretioasa pentru noi.

Regleaza de la distanta senzorii de calitate ai aerului din locuinta ta

Iata ca tehnologia a putut fi implementata si aici. Ne putem regla de la distanta, cu ajutorul unui gadget, senzorii de calitate a aerului din locuinta noastra, fara prea mult efort. Am discutat in repetate randuri cand de important este aerul din spatiile in care locuim, de ce trebuie sa eliminam pe cat de mult posibil poluarea si cum afecteaza un aer contaminat sanatatea noastra. UHOO, senzor de calitate al aerului, prin parametri CO2 PM 2.5, este un senzor care are toate instrumentele necesare pentru a urmari calitatea aerului si pentru a putea elimina poluantii.

Monitor inteligent de aer ce are indicator de umiditate si temperatura, CO2, praf, presiune si alergeni. Conectivitatea cu Smart Home-ul se face prin Nest, Google Assistant, Roomba, Amazon Alexa, Wemo si altele.

Senzorul de calitate a aerului monitorizeaza atat calitatea aerului, cat si alti parametri din casa si, de asemenea, avertizeaza in momentul in care a detectat contaminanti. Pentru eliminarea poluantilor, tot cu ajutorul telefonului mobil va puteti sincroniza si cu alte dispozitive precum purificatoarele de aer.

Cu ce beneficii vine senzorul de calitate a aerului

Va ajuta sa stiti care sunt parametrii din locuinta voastra in ceea ce priveste calitatea aerului.

Acesta poate fi de un real ajutor atat in locuinte, cat si in hoteluri, pensiuni, spitale, depozite, la scoala, la locul de munca.

Totodata va ofera si sfaturi personalizate pentru a va putea imbunatati calitatea aerului. Cu ajutorul lui veti vedea datele statistice despre activitatea acestuia, dar si progresul in ceea ce priveste calitatea aerului.

Puteti alege alertele si alarmele pe care le puteti personaliza. Concret, senzorul uHoo de calitate a aerului, ofera o analiza completa prin masurarea temperaturii interioare, a prafului, toxinelor, a umiditatii, presiunea aerului, dioxidul de carbon si asa mai departe. Tot ce trebuie sa faceti este sa conectati senzorul uHoo la WiFi si veti primi notificari prin intermediul a 9 senzori calibrati cu precizie. Acesta are un design elegant si o tehnologie sofisticata.

Puteti accesa pagina noastra ventilatiecurecuperarecaldura.ro pentru a vedea mai multe detalii despre acest produs, cat si despre celelalte.

Ventilatia centralizata cu pompa de caldura – avantaje

Ventilatia centralizata cu pompa de caldura vine cu cateva avantaje importante. Pompa de caldura ajuta la recuperarea energiei de ventilatie, cat si la reducerea cheltuielilor in ceea ce priveste functionarea sistemului de incalzire a casei. Pompa de caldura se recomanda, de regula, pentru suprafetele de 200 de mp.

Asadar, unul dintre principalele avantaje ale unui sistem de ventilatie cu pompa de caldura  este scaderea semnificativa a facturilor. Si asta pentru ca pompa de caldura ajuta la o economisire de pana la 50% din consumul de energie.

Cunoastem faptul ca poluarea a atins deja cote alarmante a mediului inconjurator si deja au inceput sa se impuna restrictii in acest context. Spre exemplu, noile norme in vigoare interzic utilizarea plasticului in industria Horeca. Vorbim aici despre ambalaje si tacamuri. Astfel ca oamenii se orienteaza catre cele eco friendly, biodegradabile. Insa nu doar utilizarea plasticului poluarea a ajuns la cote alarmante.

Centralele termice aduc acelasi grad de poluare. Tocmai de aceea se iau masuri si in acest sens, astfel ca in viitorul apropiat populatia se va baza pe sistemele de incalzire la comun.

Asadar, este important sa tinem cont si de poluarea mediului inconjurator. Astfel ca sistemele de ventilatie cu pompa de caldura au un rol multiplu, deci putem reduce utilizarea a mai multor sisteme: acesta ventileaza eficient, incalzeste, controleaza umiditatea, raceste si filtreaza aerul contaminat dintr-o locuinta.

Iata ca astfel de sisteme vin cu foarte multe beneficii atat pentru sanatatea noastra, a mediului inconjurator, cat si al costului redus al facturilor. Cread un climat sanatos in locuinta noastra vom scapa de problemele de sanatate, iar in locuinta vom respira in permanenta un aer curat. Mai mult decat atat, rezolvam si problema umiditatii si a igrasiei.

Ce produse puteti alege din gama noastra

Unul dintre produsele pe care noi il recomandam este Komfovent RHP 400 V, o unitate de ventilatie centralizata cu pompa de caldura.

Acest sistem ofera o eficienta energetica foarte ridicata, un confort pe tot parcursul anului, furnizeaza un aer curat in permanenta. Mai mult decat atat, detine o unitate de incalzire si recuperarii a umiditatii in sezonul rece, iar in sezonul cald dezumidifica si raceste.

Are, de asemenea, un design compact si ofera incalzire suplimentara, ventilatie si filtreaza aerul.

Incalzire in doua trepte

Pentru o eficienta sporita, acest sistem recupereaza energia in doua etape: recuperare prin pompa de caldura reversibila si recuperare prin schimbator de caldura rotativ cu entalpie.

Modul de incalzire – este un schimbator de caldura rotativ eficient, ce este utilizat pentru recuperarea caldurii. Pentru controlul temperaturii aerului de alimentare, cat si pentru recuperarea caldurii, se utilizeaza pompa de caldura.

Modul de racire  – pentru ca se foloseste schimbatorul de caldura rotativ, temperatura aerului dupa rotor este mai mica decat temperatura aerului din exterior. Tocmai de aceea temperatura de condensare este mai scazuta, fapt pentru care va duce la un consum mai redus de energie electrica.

In loc de concluzie

Optand pentru produsele din gama noastra, va veti putea bucura de multe avantaje. Am discutat in prima parte a articolului despre tehnologie, ce ne ofera aceasta si cum putem controla de la distanta anumite sisteme din locuinta cu ajutorul internetului si a unui gadget.

Cat despre calitatea aerului pe care il respiram, este la fel de important pentru sanatatea noastra. Insa aici tinem cont si de mediul care ne inconjoara, ce solutii avem pentru a-l proteja si cum putem reduce nivelul de poluare atat din locuinta noastra cat si din mediu. Accesati pagina noastra pentru mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *