Distribuitor – Partener – Instalator si descoperi avantajele unei colaborari

instalator partener distribuitor ventilatie

Esti instalator sau ai o firma de instalatii ? Devino distribuitor,  instalator partener si descoperi avantajele unei colaborari, sa distribui produsele noastre, te rugam sa ne contactezi pentru conditii speciale sau suna-ne la 0753 967 762.

Alege să colaborezi cu noi dacă ai deja o afacere în domeniul HVAC, instalații termice, sanitare si ventilatie,  sau dacă vrei să dezvolți o astfel de afacere.

Alege să colaborezi cu Altecovent SRL, să te alături echipei de instalatori specializați!

Alege să fii profesionist!

Alege gama de ventilatie cu recuperare de caldura inovatoare:

 • stoc diversificat de produse ventilatie si sisteme tubulaturi de calitate și performante
 • livrare rapidă în orice județ
 • consultanță comercială
 • suport tehnic gratuit
 • instruire tehnică gratuită
 • asistență de marketing
 • înscrierea automată în Campanii de discount și bonus
 • Vino în echipa Altecovent ca partener recomandat!

Vrei să distribui și să instalezi ventilatie de la Altecovent?


  Suntem o firma de distributie cu produse unice in ventilatie pe romania cautam firme pentru colaborare pe tot teritoriu romaniei.

  Distribuitor și Comercianți

  Aveți un magazin în cadrul căruia comercializați de instalații termice, sanitare și ventilație? Noi vă putem oferi o gamă de produse diversă și atractivă, cu care să impresionați orice client care vă trece pragul. Suntem întotdeauna deschiși la sugestiile partenerilor noștri, iar împreună cu ei elaborăm soluții personalizate și eficiente.

  Constructori și Contractori

  Misiunea noastră este să oferim produse de calitate la prețuri competitive. Suntem receptivi și flexibili și avem experiență în elaborarea celor mai avantajoase pachete pentru specialiștii în construcții.

  Designeri și Arhitecți

  Ne adresăm specialiștilor: gama noastre de produse este proiectată ca o combinație între estetică și funcționalitate, în diferite configurații. Vă putem oferi numeroase resurse online, iar la depozitul nostru există întotdeauna un specialist dedicat dumneavoastră și clienților dumneavoastră. Lucrăm împreună ca să împlinim vise!

  Impreuna construim afaceri durabile? De cer sa colaborezi cu noi?

  Altecovent SRL este unul dintre cei mai importanti jucatori romani de pe piata sistemelor de ventilatie cu recuperare de caldura si a ventilatoarelor de baie. Oferim cele mai bune produse si avem avantajul unei experiente vaste in domeniu.

  Daca esti instalator, ai o firma de instalatii sau pur si simplu doresti sa dezvolti o afacere de succes, iti propunem sa colaborezi cu noi.

  De ce sa devii distribuitor sau instalator partener Altecovent?

  • Pentru ca iti punem la dispozitie toate cunostintele noastre in domeniu si iti oferim suport tehnic gratuit, ori de cate ori ai nevoie de el;
  • Pentru ca te instruim, in asa fel incat sa poti vinde cat mai mult si sa poti oferi servicii de cea mai buna calitate;
  • Pentru ca iti putem livra produsele Altecovent oriunde in tara, in cel mai scurt timp;
  • Pentru ca avem pe stoc produse de cea mai buna calitate. Comercializam doar branduri in care avem incredere ( Aspira, Sevi, Aerauliqa, Komfovent, inVenter, etc) si ne asiguram ca produsele de care ai nevoie sunt mereu pe stoc;
  • Pentru ca iti oferim consultanta comerciala si asistenta de marketing;
  • Pentru ca iti oferim posibilitatea de a achizitiona produsele cu reducere si de a participa la campanii promotionale;
  • Pentru ca te recomandam. Colaborand cu noi beneficiezi de recomandari din partea noastre, ceea ce poate reprezenta un urias ajutor in dezvoltarea propriului business.

  De ce sa alegi un business cu sisteme de ventilatii?

  Importanta unei ventilatii optime este uriasa, mai ales in conditiile unui mediu din ce in ce mai poluat si a unei piete energetice volatile, in care pretul incalzirii si pretul electricitatii creste constant.

  Ventilatiile cu recuperare de caldura ofera numeroase avantaje, pe care un numar din ce in ce mai mare de oameni le va constientiza:

  • Aduce un aer proaspat in locuinta, sigurand un mediu sanatos pentru toti cei care isi petrec timpul in interior;
  • Ajuta la reducerea pierderilor termice, micsorand costurile pentru incalzire;
  • Elimina excesul de umezeala.

  Pe langa aceste avantaje, ventilatia nu este zgomotoasa, este usor de intretinut si nu genereaza costuri pe termen lung.

  Piata sistemelor de ventilatie este la inceput in Romania si are toate sansele sa creasca substantial in urmatorii ani. Alegand un business in acest domeniu si colaborand cu cei mai buni, poti sa dezvolti o afacere de succes intr-un timp relativ scurt.