Importanța unei ventilații eficiente într-un birou

Ventilații eficiente birou e importanta prin ventilator recuperator calduraȘtiți că poluarea aerului nu se limitează la străzi aglomerate din orașe? Devine o problemă mai mare în casele și birourile, cu aerul interior cu până la 50% mai mult poluat decât aerul exterior, dar se poate rezolva cu ajutorul ventilații eficiente birou. Problema poluării aerului din interior nu se rezumă la locuințe, poate fi întâlnită și în mediul de birou.

Efectul poluării aerului în interior este deosebit de răspândit în clădirile mai noi, deoarece, datorită calității izolare îmbunătățite a construcției, există mai puține oportunități de disipare a poluanților. Datorită îmbunătățirii izolării poluantelor aeriene create prin utilizarea de zi cu zi în birou, poluanții se pot acumula în timp și, la rândul lor, pot afecta sănătatea și bunăstarea tuturor celor care lucrează în interior.

Factori de risc pentru sănătate

Poluarea aerului din interior este legată de provocarea și agravarea condițiilor existente, inclusiv:

  • Astmă
  • Strokes
  • Alergii

 

Cu toate acestea, poate mai important la locul de muncă, s-a constatat că poluarea aerului din interior are un efect negativ asupra practicilor de lucru. Cele mai frecvente efecte secundare ale calității slabe a aerului din interior sunt concentrarea și nivelul de productivitate agravate și oboseala crescută. Trebuie să vă întrebați câte zile de muncă s-au pierdut prin boală ca urmare a aerului de proastă calitate!

Peste 75% dintre lucrătorii de birou intervievați au considerat că o calitate slabă a aerului interior din biroul lor afectează practicile lor de lucru. Peste 80% dintre cei intervievați au spus că deschiderea unei ferestre a fost cea mai obișnuită formă de ventilație a acestora. Cu toate acestea, prin deschiderea unei ferestre, există riscul de a le expune pe cele din interior la poluanți nocivi din exterior, cum ar fi dioxidul de azot, dioxidul de carbon și particulele. Acești poluanți sunt creați în mod obișnuit de trafic, astfel încât în ​​multe cazuri deschiderea unei ferestre poate să nu fie de fapt o opțiune. Prin deschiderea unei ferestre va crește, de asemenea, cantitatea de zgomot care intră la locul de muncă, reducând în continuare nivelul de concentrare al celor care lucrează în interior.

Aproape 80% dintre respondenți au raportat că suferă de pierderi în concentrare cel puțin lunar; peste 70% au raportat că au suferit de oboseală cel puțin o dată pe lună.

Una dintre principalele recomandări din raport a fost asigurarea existenței unei ventilație cu recuperare de căldură adecvate în birou, deoarece acest lucru va ajuta la eliminarea rapidă și eficientă a poluanților nocivi. Reducerea nivelului de poluare a aerului si schimbarea cu aer proaspat dar fără pierdere energie termică din birou va contribui la îmbunătățirea nivelului de sănătate, bunăstare și productivitate și concentrare a celor care lucrează în cadrul biroului. Aceasta ar putea fi printr-o extracție simplă la unitățile ventilație de recuperare a căldurii, de ce nu ați dori să investiți într-o ventilații eficiente birou adecvată pentru locul de muncă?

Ce poate face Altecovent pentru tine

planificare ventilatie recuperator de calduraLa noi, la Altecovent, ne străduim pentru excelență în fiecare slujbă pe care o asumăm cu o echipă de experți foarte pregătiți. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți calitatea aerului interior și să vă încălziți casa cu căt mai putine pierderi de energie termică, Oferim o gamă largă de produse și tot ajutorul tehnic de care aveți nevoie. Ne asigurăm întotdeauna că veți primi cea mai bună soluție pentru a vă potrivi nevoilor casei sau clădirii Dvs.

Altecovent este o firma de specialitate in ventilatie, suntem proiectanți, furnizori și, dacă este necesar, instalatori de sisteme de ventilație pentru locuințe, în România. Oricare ar fi cerințele, bugetul sau asteptariile dvs., Altecovent ventilatie vă poate oferi soluția de care aveți nevoie. De la sisteme descentralizate de  ventilație cu recuperare de căldura, ventilatoare de baie (sistem de extracție pentru casă), până la soluții multiple de extracție a camerei, gama noastră largă de HVAC oferă un produs pentru fiecare scop de tratarea a aerului. Sistemele noastre de ventilare vă vor ajuta să vă faceți proprietatea cât mai ecologică posibil, folosind ventilația de recuperare a energiei cu recuperatoare de căldura (HRV) (ERV). De asemenea, sunt disponibile sisteme de extragere mecanică pentru a ajuta proiectele noi de construcții durabile.

Ca lideri în proiectare, executie si furnizare atât a sistemelor de ventilatie recuperare de căldura, cât și a celor comerciale, vă putem ajuta, dovedind un sistem silentios de înaltă calitate, la cel mai bun pret posibil.

Gamă largă sistem de ventilatie de la producătorii de top

Deoarece la Altecovent ventilatie, standardele nationale si internationale sunt pe deplin independente, vă putem furniza cel mai bun sistem ventilatie posibil pentru proiectul dvs. la cel mai bun cost posibil de la producătorii de top, cum ar fi:

Altecovent vă poate oferi o unitate de ventilatie cu recuperare de căldura pentru dvs., sau vă putem oferi și un set complet de sistem de ventilatie  cu recuperator de căldura DIY cu toate elementele necesare. Alături de gama noastră de unități, avem de asemenea o gamă largă de soluții de conducte și toate accesoriile necesare, inclusiv controlere, filtre și alte elementele materiale, cum ar fii : valve distribuitori, grille, atenuatoare de aerisire și fitingurile necesare.

Contactează-ne

Echipa noastră de vânzări și tehnică este disponibilă pentru a răspunde la orice întrebare in intervalul Luni – Vineri de la 8:00 – 18:00, contactați-ne   pentru mai multe informații despre sistemele de ventilatie cu recuperare a căldurii sau despre alte sisteme ventilatie pe care le detinem.