Informatii despre ventilatie, recuperatoare de caldura

informatii despre ventilatie cu recuperare de caldura

Informatii despre ventilare, ventilatie este procesul de schimbare sau înlocuirea a aerului într-un spațiu pentru a oferi înaltă calitate aerului din interior. Ventilatie este utilizată pentru îndepărtarea de mirosuri neplăcute, fum, căldură și umiditate excesivă. Introducerea aer din exterior, pentru a menține aerul circulant în interiorul clădirilor, și pentru a preveni stagnarea aerului interior.

Aici puteți afla totul despre ventilatia și avantajele sistem ventilatie cu recuperatoare de caldura centralizate sau descentralizate.

Metoda “mecanică” sau “forțată” de ventilatie este utilizată pentru a controla calitatea aerului din interior. Excesul de umiditate, mirosuri, și contaminanți fizici din aer, poate fi adesea controlat prin diluarea sau înlocuirea lui cu aer din exterior. Cu toate acestea, într-un climat umed este necesară multă energie pentru a îndepărta excesul de umiditate din aerul de ventilat.

Ventilatie crește necesarul de energie pentru încălzire sau răcire, cu toate acestea ventilatie cu recuperatoare de caldura poate fi utilizată pentru a atenua consumul de energie. Acest lucru implică schimb de căldură între aerul de intrare și ieșire. Sistem Ventilatie cu recuperare de energie include suplimentar un schimb de umiditate.

Informatii despre ventilatie bucătărie sau baie

Ventilațiile de bucătării și ventilatoare baie au de obicei nevoie de evacuare mecanică pentru a controla mirosurile și, uneori, umiditatea. Bucătăriile au probleme suplimentare pentru a face față, de exemlu. fumului și grăsimilor.

Ventilatoarele cu transmisie (evacuare) ca ventilatoare baie directă sunt disponibile pentru multe aplicații, și pot reduce necesitățile de întreținere.