Informatii despre ventilatie, recuperatoare de caldura

informatii despre ventilatie cu recuperare de caldura

Informatii despre ventilare, ventilatie este procesul de schimbare sau înlocuirea a aerului într-un spațiu pentru a oferi înaltă calitate aerului din interior. Ventilatie este utilizată pentru îndepărtarea de mirosuri neplăcute, fum, căldură și umiditate excesivă. Introducerea aer din exterior, pentru a menține aerul circulant în interiorul clădirilor, și pentru a preveni stagnarea aerului interior.

Aici puteți afla totul despre ventilatia și avantajele sistem ventilatie cu recuperatoare de caldura centralizate sau descentralizate.

Metoda “mecanică” sau “forțată” de ventilatie este utilizată pentru a controla calitatea aerului din interior. Excesul de umiditate, mirosuri, și contaminanți fizici din aer, poate fi adesea controlat prin diluarea sau înlocuirea lui cu aer din exterior. Cu toate acestea, într-un climat umed este necesară multă energie pentru a îndepărta excesul de umiditate din aerul de ventilat.

Ventilatie crește necesarul de energie pentru încălzire sau răcire, cu toate acestea ventilatie cu recuperatoare de caldura poate fi utilizată pentru a atenua consumul de energie. Acest lucru implică schimb de căldură între aerul de intrare și ieșire. Sistem Ventilatie cu recuperare de energie include suplimentar un schimb de umiditate.

Informatii despre ventilatie bucătărie sau baie

Ventilațiile de bucătării și ventilatoare baie au de obicei nevoie de evacuare mecanică pentru a controla mirosurile și, uneori, umiditatea. Bucătăriile au probleme suplimentare pentru a face față, de exemlu. fumului și grăsimilor.

Ventilatoarele cu transmisie (evacuare) ca ventilatoare baie directă sunt disponibile pentru multe aplicații, și pot reduce necesitățile de întreținere.

Unde așez unitatea de recuperare a căldurii prin sistem de ventilatie centralizata în casa mea?

În mod normal, un sistem de ventilație este instalat în afara locului, cum ar fi mansardele, spațiile cu goluri sau încăperile de plante, conductele sunt apoi alimentate în fiecare cameră individuală pentru a extrage aerul stătut și a furniza aer curat.

Toate sistemele noastre sunt ușor de instalat ca proiecte DIY cu kiturile disponibile prin comanda noastre de sisteme de recuperare a căldurii . La cerere oferim servicii instalare, carotare profesionala perete si montare unitate ventilatie profesional, proiectare. Puteți completa online formularul nostru de contact.

Una dintre caracteristicile cheie ale sisteme de ventilație și recuperatoare de căldura este că puteți controla ventilația în întreaga clădire. 

Ce poate face Altecovent pentru tine

planificare sistem de ventilatie recuperator de calduraAici, la Altecovent, ne străduim pentru excelență în fiecare slujbă pe care o asumăm și cu o echipă de experți foarte pregătiți, suntem aici pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți calitatea aerului interior și să vă încălziți casa. Cu o gamă largă de produse și tot ajutorul tehnic de care aveți nevoie, ne asigurăm întotdeauna că veți primi cea mai bună soluție pentru a vă potrivi casa sau clădirea.

Altecovent firma specialitate de ventilatie sunt proiectanți, furnizori și, dacă este necesar, instalatori de sisteme de ventilație pentru locuințe, în România. Oricare ar fi cerințele, bugetul sau setarea dvs., Altecovent ventilatie vă poate oferi soluția de care aveți nevoie. De la ventilație cu recuperare de căldura, ventilatoare de baie extracție pentru casă, până la soluții multiple de extracție a camerei, gama noastră largă de HVAC oferă un produs pentru fiecare scop de tratarea a aerului. Sistemele ventilare noastre vă vor ajuta să vă faceți proprietatea cât mai ecologică posibil, folosind ventilația de recuperare a energiei cererii și recuperatoare de căldura (HRV) (ERV). De asemenea, sunt disponibile sisteme de extragere mecanică pentru a ajuta proiectele noi de construcții durabile.

Ca lideri în proiectare și dacă este necesară montarea atât a sistemelor de ventilatie recuperare a căldurii, cât și a celor comerciale, vă putem ajuta, dovedind un sistem liniștit de înaltă calitate, la cel mai bun pret posibil.

Gamă largă sistem de ventilatie de la producătorii de top

Deoarece Altecovent ventilatie sunt pe deplin independente, vă putem furniza cel mai bun sistem ventilatie posibil pentru proiectul dvs. la cel mai bun cost posibil de la producătorii de top, cum ar fi:

Altecovent vă poate oferi o unitate de ventilatie cu recuperare de căldura pentru dvs., dar vă putem oferi și un set complet de sistem de ventilatie  cu recuperator de căldura DIY cu toate elemente necesare, kitul sistem de ventilatie. Alături de gama noastră de unități, avem de asemenea o gamă largă de soluții de conducte și toate accesoriile necesare, inclusiv controlerele, filtrele și toate elemente materiale, robinetele de aerisire și fitingurile necesare.

Contactează-ne

Echipa noastră de vânzări și tehnică este disponibilă pentru a răspunde la orice întrebare și întrebare Luni – Vineri de la 8:00 – 18:00, contactați-ne   pentru mai multe informații despre sistemele de recuperare a căldurii sau despre alte sisteme ventilatie pe care le avem.