Informații despre ventilatie, recuperatoare de caldura

informatii despre Ventilația cu recuperare de caldura

Ventilația este procesul de schimbare sau înlocuire a aerului într-un spațiu pentru a oferi o înaltă calitate a aerului din interior. Ventilația este utilizată pentru îndepărtarea de mirosuri neplăcute, fum, căldură și umiditate excesivă. Se introduce aerul din exterior, pentru a menține circulația aerului în interiorul clădirilor, și pentru a preveni stagnarea celui din interior.

Aici puteți afla totul despre ventilația aerului și avantajele unui sistem de ventilație cu recuperare de cӑldurӑ centralizat sau descentralizat.

Metoda „mecanică” sau „forțată” de ventilație este utilizată pentru a controla calitatea aerului din interior. Excesul de umiditate, mirosuri, și contaminanți fizici din aer, poate fi adesea controlat prin diluarea sau înlocuirea lui cu aer din exterior. Cu toate acestea, într-un climat umed este necesară multă energie pentru a îndepărta excesul de umiditate din aerul ventilat. Ventilația crește necesarul de energie pentru încălzire sau răcire, dar, cu toate acestea, ventilația cu recuperatoare de cӑldurӑ poate fi utilizată pentru a atenua consumul de energie. Acest lucru implică schimbul de căldură între aerul de intrare și ieșire. Sistemul de ventilație cu recuperare de energie include suplimentar un schimb de umiditate.

Informații despre ventilația în bucătărie sau baie

Ventilațiile de bucătării și ventilatoarele pentru baie au de obicei nevoie de evacuare mecanică pentru a putea controla mirosurile și, uneori, umiditatea. Bucătăriile au probleme suplimentare și au nevoie de soluții viabile pentru a face față, de exemplu, fumului și grăsimilor. Ventilatoarele cu transmisie (evacuare) ca ventilatoare baie directe sunt disponibile pentru multe aplicații practice și pot reduce necesitățile de întreținere.

Unde așez unitatea de recuperare a căldurii prin sistem de ventilatie centralizată în casa mea?

În mod normal, un sistem de ventilație este instalat în afara spațiului locuit, cum ar fi mansardele, spațiile cu goluri sau încăperile unde se țin plantele. Conductele sunt apoi alimentate în fiecare cameră individuală pentru a extrage aerul stătut și a furniza aer curat. Toate sistemele vȃndute de noi sunt ușor de instalat ca proiecte DIY cu kiturile disponibile prin comanda noastrӑ de sisteme de recuperare a căldurii . La cerere, oferim servicii de instalare, carotare profesionalӑ ȋn perete și montarea unitӑții de ventilație ȋntr-un mod profesional, proiectare. Puteți completa online formularul nostru de contact. Una dintre caracteristicile cheie ale sistemelor de ventilație și recuperatoare de căldurӑ este că puteți controla ventilația în întreaga clădire.

Ce poate face Altecovent pentru tine

planificare sistem de ventilatie recuperator de caldura

Altecovent dorește sӑ ofere excelențӑ ȋn fiecare proiect efectuat, alӑturi de profesioniști bine pregӑtiți. Suntem aici pentru a vӑ ajuta sӑ vӑ ȋmbunӑtӑțiți calitatea aerului interior și sӑ vӑ ȋncӑlziți casa cu cȃt mai puține pierderi de energie termicӑ. Oferim o gamӑ largӑ de produse și tot ajutorul tehnic de care aveți nevoie. Ne asiguram ȋntotdeauna cӑ veți primi cea mai bunӑ soluție pentru nevoile dumneavoastrӑ și ale casei.

Altecovent este o firmӑ de specialitate ȋn ventilație. Suntem proiectanți, furnizori, și, dacӑ este cazul, instalatori de sisteme de ventilație pentru locuințe ȋn Romȃnia. Oricare ar fi bugetul, cerințele sau așteptӑrile, Altecovent vӑ poate oferi soluția potrivitӑ. De la sisteme descentralizate de ventilație cu recuperare de cӑldurӑ, ventilatoare de baie (sistem de extracție pentru casӑ), pȃnӑ la oricare alte soluții moderne, gama noastrӑ largӑ de HVAC oferӑ un produs pentru fiecare situație posibilӑ. Sistemele noastre de ventilare vӑ pot ajuta sӑ vӑ faceți casa cȃt se poate de ecologicӑ, folosind ventilația de recuperare a ebergiei cu recuperare de cӑldurӑ(HRV)(ERV). Ca lideri ȋn proiectare, execuție și furnizare a sistemelor de ventilație cu recuperare de cӑldurӑ, cȃt și a celor comerciale, vӑ putem ajuta, oferind un sistem silențios de ȋnaltӑ calitate, la cel mai bun preț posibil.

Gamă largă de sisteme de ventilatie de la producătorii de top

Altecovent oferӑ standarde ȋnalte naționale și internaționale furnizȃnd cele mai bune sisteme de pe piața pentru proiectele dumneavoastrӑ, la cel mai bun cost posibil:

Altecovent vӑ poate oferi o unitate de ventilație cu recuperare de cӑldurӑ pentru dumneavoastrӑ sau vӑ poate dӑrui un set complet de sisteme de ventilație cu recuperare de cӑldurӑ DIY cu toate elementele necesare de care aveți nevoie. Alӑturi de gama noastrӑ de unitӑți, avem de asemenea o gamӑ largӑ de soluții de conducte, tubulaturi de aer, alӑturi de toate accesoriile necesare, inclusiv controlere, filtre și alte materiale precum: valve distribuitori, grile, atenuatoare de aerisire, etc.

Contactează-ne

Echipa noastrӑ de vȃnzӑri și zona tehnicӑ este disponibilӑ pentru a rӑspunde la orice ȋntrebare ȋn intervalul Luni-Vineri de la 8.00- 18.00. Contactați-ne pentru mai multe informații despre sistemele de ventilație cu recuperare a cӑldurii sau despre alte sisteme de ventilație pe care le deținem. .