Instructiuni de montare deschizator 

Aceste instructiuni montare deschizator automat va prezenta cat de usor instalarea unor deschizător automat. Deschizător automat de aerisire pentru ferestre si usi sere si solarii împiedică supraîncălzirea serei în zilele însorite. Acest lucru este util în special între primăvara și toamna, când temperaturile fluctuează foarte mult în timpul zilei. Multe sere vin cu acestea, dar dacă a ta nu are una, sunt ușor de instalat. Deschizatoarele de seră sunt ușor de instalat și întreținut și pot fi utilizate pentru o varietate de aplicații, cum ar fi conservatoare sau chiar incubatoare de pui.

Ce înseamnă vara pentru tine? Poate fi sunetul mașinilor de tuns iarbă (sperăm) la distanță, vederea fluturilor care se aruncă în aer sau albine, muncitoare și eficiente, sau poate oportunitatea de a scufunda câteva beri și de a avea un grătar. Oricare ar fi plăcerile pe care le poate oferi o zi însorită; pentru grădinari, însă, vremea frumoasă poate avea un dezavantaj.

Pentru grădinarii dornici, sera este o parte importantă a vieții lor, fie că o folosesc pentru a aduce răsaduri, pentru a cultiva plante exotice și legume și fructe de casă fierbinți sau pentru a obține un pic de liniște și liniște, iar pentru toate aceste lucruri temperatura este vitală. Cel mai simplu mod de a controla temperatura într-o seră este pur și simplu să deschizi sau să închizi fereastra, dar această soluție evidentă poate fi mai dificilă decât ar putea apărea pentru prima dată pentru simplul motiv că nimeni nu poate fi acolo. Răspunsul la problemă este să potriviți un deschizător de seră.

Vei avea nevoie

  • Kit automat de ventilație sera
  • Şurubelniţă
  • şuruburi

Instructiuni montare deschizator Pasul 1:

Puneți deschizătorul în centrul unei ferestre și marcați poziția găurilor pe cadrul ferestrei și rama de seră. Dacă aveți o seră cu cadru metalic, este posibil să aveți găuri pre-găurite deja setate în centru. Dacă nu, marcați poziția pe metal cu un creion și găuriți găurile înăuntru.

deschizator automat ferestre sere solarii montare pasul1

Pasul 2

Înșurubați deschizătorul automat al ferestrei în cadrul ferestrei, apoi verificați dacă fereastra se poate deschide și închide.

deschizator automat ferestre sere solarii montare pasul2

Pasul 3

Dacă este necesar, ajustați cantitatea pe care se deschide fereastra rotind tubul principal al deschizătorului de aerisire.

deschizator automat ferestre sere solarii montare pasul3

Pasul 4

Într-o zi însorită, urmăriți și așteptați să vedeți că aerisirea se deschide corect.

deschizator automat ferestre sere solarii montare pasul4