Livrarea produselor

Pentru comenzile produse ventilatie mai mari de 500 RON pe site-ul www.ventilatiecurecuperarecaldura.ro, livrarea prin curierat rapid este GRATUITĂ, cu excepția în cazul in care o comanda contine produse din categoria
Tubulaturi de Ventilatie, costul de livrare este de 70 lei
!

Plata se face prin transfer bani – ordin de plata cu discount 1% reducere valoarea comandă, plata Mobilpay prin card sau ramburs, odata cu sosisrea comenzii.

Pentru comenzi mai mici de  500 RON livrarea prin curierat rapid costă 30RON.
Livrarea produse ventilatie livrare gratuita peste 500ron romania ventilatie cu recuperare de calduraproduse ventilatie se face prin serviciul de curierat rapid Sameday Romania. 

Expedierea produselor se face în maxim 2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru produsele aflate în stoc.

In functie de disponibilitatea produselor si/sau destinatia dorita cat si de perioadele aglomerate de sarbatori sau conditii meteo nefavorabile, livrarea poate fi intarziata pana la 2 saptamani, pentru produse valoare mare sau speciale care trebuie comandate poate fi intarziata pana la 30 de zile.

Comenzile primite în afara orelor de program, vor fi preluate și prelucrate în ziua următoare. Comenzile primite în weekend (vineri după ora 12.00 AM, sâmbăta, dumnica și sărbătorile legale) vor fi prelucrate în ziua de Luni sau (în cazul sărbătorilor legale) în prima zi lucrătoare a următoarei săptămâni.

Sameday Romania: https://sameday.ro/

In cazul coletelor produse ventilatie retur unde se acorda, pentru returnarea banilor se va scadea pretul transportului tur – retur conform tarifelor standard.

IMPORTANT ! – În momentul în care aţi primit/ridicat coletul de la curier, vă rugăm să verificaţi integritatea coletului iar în situaţia în care observaţi că ambalajul este deteriorat ori vi se pare suspect (suspectaţi faptul că a fost desfăcut) atunci vă rugăm să desfaceţi coletul în prezenţa curierului pentru a verifica conţinutul coletului. Orice probleme legate de integritatea coletului (colet spart, banda adezivă personalizată este ruptă şi înlocuită, etc) ori de conţinutul coletului (produse lipsă, deteriorate, etc) va trebui să le semnalaţi imediat pe procesul verbal de predare/primire al curierului şi în prezenţa curierului, în caz contrar societatea noastră nu este responsabilă pentru integritatea produselor sau conţinutul coletului deoarece nu putem demara procedurile legale necesare între societatea noastră şi firma de curierat.
Vă mulţumim.