Loxone Smart Home – cu ce beneficii vine pentru locuinta si de ce ar trebui sa optezi pentru el

Loxone Smart Home – cu ce beneficii vine pentru locuinta si de ce ar trebui sa optezi pentru el

Toata lumea isi doreste acum sa faca economii, mai ales ca vorbim despre niste scumpiri foarte mari, cat si despre o inflatie galopanta. Cu toate acestea, nu putem renunta la confortul din locuinta.

In ultimii ani se tot vorbeste despre casele inteligente, iar oamenii sunt tot mai interesati de a-si construi una. Nu vorbim ca si in contextul unui telefon mobil nou aparut pe piata pe care dorim sa il incercam pentru a fi in trend cu lumea. O casa inteligenta este o nevoie a zilelor noastre de a lasa in baza tehnologiei anumite sarcini ce contribuie la confortul nostru de zi cu zi. Am mai putea spune ca astfel de case nu sunt un moft, ci o necesitate, fiind constructii de viitor.

Daca vorbim despre costuri, acestea nu sunt intr-adevar mici, insa beneficiile cu care vin casele inteligente sunt cu adevarat revolutionare. Cert este ca o astfel de investitie se poate recupera prin costul redus al facturilor si nu numai. In fond, oamenii asta cauta: costuri cat mai reduse la facturi, un confort optim, o organizare cat mai eficienta a timpului. Toate aceste lucruri le ofera o casa inteligenta.

Ce inseamna o casa inteligenta

Din nefericire, multi dintre noi atunci cand ajungem acasa dupa o zi obositoare, nu ne putem relaxa. Asta pentru ca inca avem foarte multe task-uri de facut: pornirea caldurii pentru a avea un ambient optim, mai ales daca am deschis ferestrele pentru a aerisi locuinta, curatenie, mancare si multe alte lucruri ce sunt consumatoare de timp. De multe ori ne dorim sa ne uitam la emisiunea sau serialul preferat, insa deja este prea tarziu si suntem prea obositi. Astfel de lucruri se intampla aproape zilnic si sunt foarte obositoare pentru noi.

O casa inteligenta este menita sa faca majoritatea task-urilor in locul nostru, pentru ca noi sa ne putem bucura de timp liber. Loxone Smart Home ne poate ajuta cu astfel de sarcini: Cu doar cateva clickuri de la distanta putem sa ne incalzim din timp locuinta, sa obtinem lumina pe care ne-o dorim, sa avem acces la toate dispozitivele din locuinta.

Cand spunem Loxone spunem tehnologie de ultima generatie, care ne ofera posibilitati nelimitate prin care putem automatiza unele dintre cele mai importante procese din locuinta. In acest fel ne putem bucura de o viata mult mai relaxata. Timpul numai este demult prietenul nostru fapt pentru care trebuie sa il organizam in asa fel incat sa ne putem bucura de el cat mai mult.

Ce functii ofera Loxone Smart Home

  • controlul temperaturii din locuinta. In zilele noastre a putea controla temperatura din locuinta de la distanta este un mare beneficiu. Asta pentru vom putea avea control asupra facturilor. Cu Loxone putem deci sa controlam temperatura din fiecare camera pentru a ne asigura confort termic in orice moment din zi sau din noapte. Este nevoie doar de o aplicatie pe telefon de unde putem seta cu usurinta temperatura dorita.
  • controlul luminilor din locuinta. Cu totii cunoastem acel moment cand ne-am facut confortabili in pat pentru a ne uita la un film si am uitat sa inchidem lumina in camera. Cu Loxone totul devine mai simplu. Poti controla lumina de la distanta. Poti controla intensitatea, culoare, o poti aprinde sau stinge.
  • controlul sistemului de securitate. Siguranta familiei este foarte importanta. Sistemul Loxone te anunta daca exista scurgeri de apa sau de fum, daca este cineva strain in casa si iti lumineaza zona de acces pana in locuinta.

Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care ti le ofera un astfel de sistem. Cert este ca ne ajuta sa facem economii la energie si sa ne ofere confortul de care avem nevoie.

Sa vorbim despre sistemele de ventilatie

O casa inteligenta are inclus si un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura. Acesta este la fel de benefic atat pentru casele inteligente, cele pasive, cat si cele clasice. Un astfel de sistem poate fi controlat cu ajutorul lui Loxone. Pe acelasi principiu, de a face economie si de a ne crea confortul de care avem nevoie in locuinta.

Cu Loxone, sistemul inteligent de ventilatie gestioneaza o mare varietate de functii pentru a asigura un aer curat, proaspat si filtrat constant. Cu ajutorul lui putem aerisi o zona din locuinta pentru o anumita perioada de timp. Spre exemplu, atunci cand gatim, pentru a evita orice miros neplacut.

De asemenea putem activa modul “odihna” pentru a minimiza orice zgomot care ar putea proveni de la sistemele de ventilatie. Putem verifica de la distanta umiditatea si nivelul de CO2 din locuinta, astfel incat sa luam masurile de care avem nevoie. Mai mult decat atat, suntem notificati atunci cand este necesara schimbarea filtrului. Pentru ca are o gama larga de functii, multe sisteme de ventilatie pot fi integrate in sistemul Loxone.

Un climat interior perfect intr-o casa inteligenta inseamna sa ne bucuram de temperaturi ideale la orice ora din zi sau din noapte, iar aerul pe care il respiram sa fie curat, proaspat.

Altecovent, partener de incredere pentru o casa inteligenta

Altecovent este specialistul de care aveti nevoie in comercializarea sistemelor de ventilatie, a ventilatoarelor de baie si nu numai. Odata cu trecerea timpului, echipa de aici a inteles nevoile clientilor astfel ca in permanenta isi extinde gama de produse pe care le comercializeaza. Fapt pentru care aici vom gasi si sisteme Loxone Smart Home.

Mai mult decat atat, nu vorbim doar despre produsele pe care le pune la dispozitie, ci si despre serviciile pe care le ofera. Pentru ca are experienta in domeniu, ofera si servicii de instalare a acestor sisteme. Montajul este profesional, mai ales ca nu oricine le poate efectua.

Este indicat ca atunci cand optezi pentru astfel de sisteme sa ceri si ajutorul unei echipe cu experienta pentru a se ocupa de montaj. Asadar, poti descoperi intreaga gama de produse in pagina lor oficiala, cat si alte detalii care te vor interesa. Poti de asemenea sa ii contactezi daca ai nevoie de ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *