Loxone Smart Home – O stil de viata inteligent

De ce sa alegi Loxone Smart Home ?

Traim intr-o societate din ce in ce mai solicitanta, atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere psihic. Fiecare dintre noi isi doreste un mic spatiu in care sa se cufunde in relaxare si confort si de cele mai multe ori, acel spatiu este propria casa.
Din pacate, de cele mai multe ori sosirea acasa inseamna pornirea caldurii pentru a obtine o temperatura optima, curatenie, gatit si multe alte task-uri simple, dar foarte mari consumatoare de timp.
Loxone Smart Home te ajuta cu aceste task-uri, facanu-le in locul tau: Te ajuta sa iti incalzesti casa, sa obtii lumina pe care ti-o doresti, sa ai acces la dispozitivele tale, chiar si de la distanta si sa ai o locuinta sigura.
Loxone iti ofera posibilitati nelimitate prin care poti automatiza cele mai importante procese din propria locuinta, ajutandu-te in felul acesta sa te bucuri de o viata mult mai relaxanta.

loxone casa smart

Principalele functii pe care ti le ofera Loxone Smart Home

1. Controlul tuturor luminilor din casa

O lumina perfecta poate sa transforme o incapere intr-un spatiu cu adevarat magic. Fie ca vrei sa te uiti la un film, sa iei o cina romantica cu partenerul de viata sau sa petreci alaturi de prieteni, lumina este esentiala. Cu ajutorul Loxone poti crea atmosfera pe care ti-o doresti controland culoarea sau intensitatea luminii, chiar si de la distanta.

2. Controlul temperaturii din casa

Cu Loxone nu va fi niciodata prea frig sau prea cald. Fiecare incapere iti va oferi exact acea temperatura pe care ti-o doresti, asigurand confort termic in orice moment al zilei. Cu ajutorul unei simple aplicatii pe telefon poti sa setezi o anumita temperatura pe timp de noapte, o alta temperatura pe timp de zi si o alta temperatura pentru perioada in care nu te afli acasa, in asa fel incat sa economisesti energie si bani.

3. Controlul sistemului audio

Iti place sa te uiti la filme, sa te joci sau sa asculti muzica? Cu siguranta ai nevoie de un sistem audio de buna calitate. Loxone te ajuta sa te bucuri de sunet, instaland un sistem audio MultiRoom. Instalat in tavan, sistemul audio te poate insoti in orice incapere. Fiind mereu acolo.

4. Controlul sistemului de securitate

Siguranta ta si a familiei tale sunt cele mai importante. Sistemul de securitate Loxone iti lumineaza calea pe timp de noapte, da alarma atunci cand exista persoane straine in casa si de asemenea, te alarmeaza atunci cand exista scurgeri de apa sau fum.

5. Eficientizarea consumului de energie

Daca iti doresti sa cheltuiesti mai putini bani si sa pastrezi mediul inconjurator curat, economia de energie este una dintre solutii. Sistemul de management al energiei de la Loxone reuseste sa iti ofere tot confortul de care ai nevoie, consumand mult mai putina energie.

loxone smart home6. Controlul draperiile

Uneori ai nevoie de cat mai multa lumina naturala, alteori ai nevoie de umbra. Loxone Smart Home te ajuta sa obtii exact mediul de care ai nevoie, fara a te ridica de pe canapea. Poti controla direct de pe telefon modul in care sunt pozitionate draperiile si poti crea un program personalizat, in asa fel incat sa se inchida pe timp de noapte si sa se deschida in fiecare dimineata.

7. Controlul accesului in locuinta

In locul zgomotoasei sonerii, Loxone te poate avertiza ca este cineva la usa prin simpla aprindere a becurilor si iti poate oferi sansa sa vorbesti cu vizitatorul din orice colt al casei.
Pentru o siguranta maxima, poti inlocui clasicele chei cu coduri de acces, personalizate in functie de fiecare membru al casei.
Loxone Smart Home ofera control total prin doua elemente de baza : un miniserver care controleaza absolut toate elementele: draperii, muzica, lumini, usi, camere de supraveghere, etc si o aplicatie pe care o poti instala pe propriul telefon.
Practic, atata vreme cat ai telefonul in buzunar iti poti controla casa de oriunde si oricand.