Montare ventilatie profesional

In functie de nevoie sistem de ventilatie dumneavoastra aveti posibilitatea sa beneficiati in mod gratuit de consultanta (prin plan de arhitectura sau schiță) din partea unui specialist ventilatie, in vederea sfatuirii si stabilirii exacte a solutiei necesare.

La cerere oferim servicii instalare, carotare profesionala perete si montare unitate ventilatie profesional. Parteneri ideali pentru acest montaj sunt constructorii, instalatorii de termice si sanitare, cei de ventilatie sau electricienii.

Montare ventilatie cu recuperator de caldura – Operatiunea de montaj sisteme de ventilatie implica mai multe operatiuni specifice in functie de tipul de sistem de ventilatie ales.

carotare montare ventilator aerisire baie profesionala

Pret montaj 400 lei si 500 lei la pereti din beton. Pretul include carotarea, montajul unitatii, cablajul pana la 10 m si punerea in functiune inclusiv materiale auxiliare. La cablare de peste 10 m, pretul este de 5lei/m

Taxa de deplasare este de 1 lei /km (din zona HarghitaCorund, sau din Oradea).

Soluția pentru problemele de umiditate ridicată și mucegai constă într-un sistem adecvat de ventilație.

Ventilația corectă ajută la îndepărtarea aerului umed și contaminat din interiorul clădirii și la înlocuirea lui cu aer proaspăt din exterior. Sistemele moderne de ventilație, cum ar fi cele cu recuperare de căldură, nu doar reduc umiditatea, ci și mențin confortul termic și economisesc energie. În plus, este importantă monitorizarea regulată a nivelului de umiditate și remedierea izolației ineficiente pentru prevenirea problemelor viitoare.

Servicii de carotare diamantata, gauri profesionale

Servicii de carotare diamantata umeda sau uscata, cu sau fara aspirarea apei reziduale, dimensiuni la 110 mm, 126mm si 163 mm pentru tubulaturi de 100, 110, 150, 160 mm.

Folosind tehnica diamantata se pot executa gauri profesionale in beton, beton armat, caramida, BCA, piatra naturala intr-o atmosfera curata de lucru. Sistemele de perforare diamantata nu produc socuri sau vibratii in structura de rezistenta, au o precizie ridicata, iar existenta armaturii nu mai prezinta niciun fel de impediment. Carotarea in beton cu tehnica diamantata implica un timp relativ scurt de lucru, in functie de tipul interventiei. Executarea gauri  cu carote diamantate dureaza in medie 30 de minute pentru caramida, BCA. Perforarea betonului armat, in functie de armare si grosimea peretelui poate dura mai mult.
Montare sisteme ventilatie profesional oferite de Altecovent prin echipamentele specializate si forta de munca calificata duc la reducerea costurilor si timpul de executie foarte scurt si gaura perfecta.

Prin procedeul de  carotare diamantata umeda nu se produce praf. Perforarea prin carotare diamantata uscata asistata de aspirator de mare putere professional. Tehnica diamantata pe care o utilizam inlocuieste metodele primitive care ar putea afecta si deteriora structura expusa spatiului de lucru.

Carotarea, perforarea cu diamante este în primul rand un procedeu silentios, deoarece taie betonul fără a fi necesară o acțiune percutantă.

Perforarea betonului armat prin carotare diamantata este un proces de gaurire a betonului optim, rapid si curat, ecologic. O metoda de realizat gauri in beton foarte versatila utilizata pentru urmatoarele avantaje pe care le ofera:

  • timp scurt de executie de aproximativ 30-60 min
  • adancimea mare a gaurilor (pana la 6-700 mm)
  • diametrele de carotare cuprinse 110 mm, 126mm si 162 mm
  • preturile foarte rezonabile

Pentru a cere o oferta de montare va rugam sa ne contactati prin telefon, sau completati formularul de contact.

Niște din proiecte care a fost montat pot sa vedeți aici.