Cere o oferta personalizata pentru un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura!

Daca vrei sa te bucuri de un sistem de ventilatie de ultima generatie, care sa aduca mereu aer proaspat in casa fara a lasa caldura sa se piarda, poti solicita o oferta proiectarea sistemului de ventilatie.

oferta planificare ventilatie

Tot ceea ce ai de facut este sa trimiti schita sau planul casei pentru care iti doresti sistemul de ventilatie.
Iti vom raspunde in cel mai scurt timp, oferindu-ti mai multe optiuni din care poti alege. 

Oferta va contine:

 • Mai multe optiuni de ventilatie ( centralizata sau descentralizata);
 • Propuneri privind unitatile de ventilatie cu recuperare de caldura;
 • oferta financiara pentru instalarea si punerea in functiune a sistemului;
 • propuneri privind locul in care vor fi instalate unitatile ventilatoare de aer ( in cazul ventilatiei descentralizate);
 • oferta privind sistemul de tubulatura si accesoriile necesare.

Daca doriti, ne puteti contacta si prin telefon sau whatsapp la numarul 0753 967 762.

  Click Aici pentru mai multe informatii

  Incarca un fisier(sau doi) cu o imagine a schitei casei tale, cu dimensiuni si suprafete aproximative, pozitia usilor si ferestrelor si noi revenim cu solutia perfecta pentru tine. Poti face o poza a planului desfasurat sau poti desena de mana pe o coala de hartie si ne trimiti poza. Jpeg sau pdf, maxim 2Mb

  Cu ce altceva te putem ajuta?

  Pune-ne o intrebare, lasa-ne un comentariu sau da-ne informatii suplimentare despre locuinta ta.

  Proiectarea sistemului de ventilație

  Este important sa respiri un aer curat oriunde te-ai afla. Majoritatea oamenilor se regasesc in interiorul cladirilor, in cea mai mare parte a timpului lor. Tocmai de aceea, aerul care circula prin interior are un impact major pentru sanatate.

  De-a lungul timpului s-au dezvoltat tot felul de solutii de ventilatie, insa cele mai eficiente sunt cele moderne, deoarece au capacitatea de a filtra aerul si de a recupera caldura care in mod normal s-ar pierde prin aerisire.

  Pentru eficientizarea unui sistem de ventilatie este nevoie de proiectarea corecta a acestuia.

  Ce este proiectarea sistemului de ventilatie si ce implica?

  Proiectarea sistemului de ventilatie este procesul prin care se planifica modul in care acest sistem se instaleaza Un proiect implica mai multi pasi importanti:

  • Dimensionarea unitatii de ventilatie;
  • Alegerea unei unitati de ventilatie cu specificatiile potrivite pentru cladirea in care va functiona;
  • Alegerea unor componente de sistem cat mai eficiente, pentru distributia corecta a aerului. Tubulatura, distribuitoarele, atenuatoarele de zgomot, clapetele de reglaj, grilele, etc, toate contribuie la confortul celor din cladire.

  Cel mai eficient sistem de ventilatie este cel efectuat inca din faza de proiectare a locuintei, in asa fel incat sa proiectul sistemului sa fie inclus in proiectul general. In felul acesta se poate obtine o eficienta maxima si economii substantiale prin optimizarea foarte buna a traseelor. Daca proiectul sistemului de ventilatie se face inca de la inceput, un alt mare avantaj este faptul ca se evita carotarea ulterioara.

  O locuinta de 120 de metri patrati, spre exemplu, poate avea nevoie de pana la 30 de gauri in pereti pentru un sistem de ventilatie eficient, ceea ce poate creste considerabil costul acestuia. Toate aceste gauri pot fi lasate prin proiectul constructiei.

  Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand apelezi la o firma pentru proiectarea sistemului de ventilatie?

  • Cauta o companie care poate realiza un proiect complex si iti poate oferi un deviz complet de materiale necesare. In deviz sunt prezente toate detaliile referitoare la numarul de metri de tubulatura, garniturile folosite, coturile, etc;
  • Asigura-te ca proiectul este corect realizat, cu toate calculele facute corect. Nu trebuie sa inveti sa faci proiectare, insa poti verifica daca proiectul are date precum viteza pe tubulatura, pierderile de sarcina sau diverse alte calcule. In general, proiectul este realizat de un specialist care a absolvit facultatea de Instalatii;
  • Afla detalii despre modul in care se va desfasura montajul. Montajul se executa cu pasi stricti, in asa fel incat sa nu existe niciun fel de eroare;

  Daca vrei sa mergi la sigur, Altecovent iti pune la dispozitie profesionisti care pot efectua tot procesul, de la proiectare pana la montaj si punere in functiune a sistemului de ventilatie. Pe langa asta, toti cei care apeleaza la noi beneficiaza de garantie generoasa si de postgarantie.