Programul „Casa Eficienta” – ce trebuie sa stiti despre acesta si despre proiectului de ventilatie cu recuperare de caldura

Programul „Casa Eficienta” – ce trebuie sa stiti despre acesta si despre proiectului de ventilatie cu recuperare de caldura

Programul de finantare „Casa eficienta energetic” presupune ca proprietarii sa poata obtine ajutor de la stat pentru eficientizarea din punct de vedere energetic a locuintei. Prima energetica este de pana la 15.000 de euro. Pentru asta, cei interesati ar trebui sa utilizeze energia din resurse regenerabile si sa monteze deci sisteme de acest gen in imobile de pana la 3 nivele.

casa eficienta energetica ventilatiePentru a beneficia de acest program cei interesati trebuie sa se inscrie in cadrul site-ului oficial al Administrației Fondului pentru Mediu, aici. Va fi necesar si un plan care sa arate cum veti trece la o clasa energetica superioara. Pot fi astfel decontate cheltuieli ce tin de sistemele de ventilatie, cele care au un randament de minim 75%, instalarea de ferestre izolante sau a unor centrale mai eficiente.

Ghidul de finantare al programului il gasiti aici.

Iata deci un motiv in plus pentru care veti dori sa luati in calcul montarea unui sistem de ventilatie, cu recuperare de caldura, asa cum sunt produsele noastre.

Ventilatia cu recuperare de caldura sau investitia pentru o viata sanatoasa

Traim intr-o lume in care poluarea isi face din ce in ce mai simtita prezenta in mediul inconjurator. Taierea nemiloasa a copacilor, distrugerea naturii fara pic de remuscare, numarul masinilor in continua crestere, fabricile care produc gaze nocive, toate influenteaza tot mai mult calitatea aerului pe care il respiram si implicit sanatatea noastra este afectata. Ventilatia cu recuperare de caldura este solutia  eficienta de a ne asigura ca avem parte de aer proaspat in casa pe tot parcursul anului, fara a pierde caldura din interior. Sistemele de ventilatie devin tot mai populare in randul oamenilor, pentru ca acestea filtreaza aerul fara a mai fi necesara aerisirea clasica prin deschiderea geamurilor.

Astfel trebuie sa stai in alt loc al casei pana temperatura devine din nou optima. Aerisirea clasica este atat o pierdere de caldura, cat si de timp si implicit costurile de incalzire cresc. Acum acest lucru este de domeniul trecutului, caci sistemul de ventilatie cu recuperare de caldura ne propulseaza incet-incet inspre cai mai moderne, mai de viitor.

Eco-friendly si oxigen curat ca lacrima

Pe langa faptul ca trecerea la tehnologia aceasta verde este extrem de avantajoasa pentru proprietari, este de asemenea si cel mai bun mod de a proteja mediul inconjurator. In special, pentru cei care au copii si vor ca acestia sa aiba parte de cat mai mult aer curat, respirabil si non-toxic, sistemele de ventilatie sunt un bun prim pas de a le oferi oxigen calitativ. Aerul curat sporeste capacitatea de concentrare si ne face sa avem o stare de bine. Printre brandurile importante de astfel de sisteme se afla Zehnder, PAUL, Wafe (Wafe 350) si Komfovent.

Komfovent Domekt R 300 V eco label panou de control smart

Tehnologiile inovatoare si design-ul de ultima generatie ce stau la baza fiecaruia, permit performante acustice optime, o buna recuperare a caldurii, un consum extrem de scazut al energiei si evident aer curat si sanatos.

Dincolo de avantajele pe care aceste sisteme de ventilatie le prezinta mentionam ca serviciile noastre sunt complexe. Va putem ajuta sa alegeti si sa montati sistemul potrivit, conform cu suprafata pe care o aveti. Facem si proiectare gratuita, completa pentru orice tip de locuinta, pentru oricare dintre sistemele noastre de ventilatie cu recuperare de caldura. Se pot monta chiar si in zone ascunse pentru a nu incomoda din niciun punct de vedere. Fa acest prim pas pentru sanatatea ta. Iti vei multumi mai tarziu! Ofertele noastre sunt personalizate, asadar va asteptam in cadrul paginii→ ventilatiecurecuperarecaldura.ro pentru detalii si cereri de pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *