Proiecte Recente

În cei 3 de ani de activitate în România, a fost montat sisteme de ventilatie cu recuperator de caldura în 8 de județe (Harghita, Cluj, Brasov, Prahova, Mures, Bihor, Maramures, Covasna) din cele 41 ale țării.

Cel mai recent proiect facut de compania:

Soluție de Ventilare Inteligentă pentru Locuințe în Oradea, Bihor: Ventilatie Descentralizată Smart pentru un Mediu Confortabil și Sănătos

Instalarea a trei ventilatoare Smart Wi-Fi Ventoxx Harmony Smart, integrate prin Wi-Fi în sistemul SmartHome inteligent Tuya – SmartLife, reprezintă o soluție eficientă pentru asigurarea unui aer proaspăt în casă și prevenirea problemelor legate de mucegai și umiditate.

Prin utilizarea acestor ventilatoare inteligente, puteți controla calitatea aerului din interiorul casei de la distanță, folosind aplicația SmartLife. Aceste ventilatoare pot fi programate pentru a funcționa în funcție de nevoile dvs. și pot fi integrate într-un sistem SmartHome mai larg pentru o gestionare centralizată a mediului intern al locuinței.

Ventilatoarele Ventoxx Harmony Smart sunt proiectate să asigure o ventilație eficientă și silențioasă, contribuind la reducerea umidității excesive și la prevenirea formării mucegaiului în interiorul locuinței. Ele pot fi instalate în diverse locuri cheie, cum ar fi băi, bucătării sau alte încăperi cu probleme de umiditate.

Prin conectarea acestor ventilatoare inteligente la sistemul SmartHome Tuya – SmartLife, puteți crea un mediu confortabil și sănătos în locuința dvs., asigurând un flux constant de aer proaspăt și reducând riscul de probleme de sănătate asociate cu aerul viciat și umed.

.

Casa de locuinta la Timisoara – Timis

Proiectul de ventilatie recent montat implică un sistem de ventilatie centralizată cu recuperare de căldură și umiditate, folosind centrala Komfovent Domekt R 450 V, echipată cu un control inteligent interactiv și certificat pentru Casa Pasivă. De asemenea, proiectul include utilizarea unui tub de ventilare antibacterian pentru a asigura o calitate a aerului optimă în spațiul respectiv.

Sistemul de ventilatie centralizată cu recuperare de căldură și umiditate oferă o soluție eficientă pentru schimbul de aer în interiorul clădirii, menținând o temperatură și o umiditate confortabilă în timp ce îmbunătățește calitatea aerului și reduce pierderile de căldură.

Casa de locuinta la Oradea – Bihor

Sistem de ventilatie centralizata cu recuperare de caldura si umiditate,  centrala Komfovent Domekt CF 200 V C6M ventilatie cu  Tub ventilatie antibacterian.

Casa de locuinta la Târgu Mureș

Sistem de ventilatie centralizata cu recuperare de caldura si umiditate, Aerauliqa QR590E Recuperator de caldura cu entalpie cu  Tub ventilatie antibacterian.

Casa de locuinta la Iași

Sistem de ventilatie centralizata cu recuperator de caldura rotativ cu recuperare umiditate, Centrala ventilatie Komfovent Domekt R450V, certificat casa pasiva,  Tub ventilatie antibacterian.

Ventilatie si reglare umiditate, familia se va bucura de Aer Sanatos.

Tipul si numarul unitatilor de ventilatie:
4x Sevi160U Unitate de ventilatie integrata in fatada, 1x Automatizare SEC20BF cu senzor umiditate, 2x Grila ventilatie usa cu atenuare fonica Silendo Renson

Cabinet Stomatologic la Odorheiu Secuiesc

Dimensiunea cabinetul: 17m2, 40m3
Tipul si numarul unitatilor de ventilatie: 
1x Pax inVENTer Eos 100H Semicentralizata

Casa de locuinta la Cluj Napoca

Tipul si numarul unitatilor de ventilatie:
Subsol:
1x Pax inVENTer Eos 100H Semicentralizata
Parter:
4x Sistem Sevi160 complet echipat, 1x Automatizare Touch pentru unitatile Sevi160 (SEC-Touch), 1x Ventilator de baie inVENTer Aviant aplicatie si senzor de miros , 1x Grila ventilatie usa cu atenuare fonica Silendo Renson
Etaj:
4x Sistem Sevi160 complet echipat, 1x Automatizare SEC20BF cu senzor umiditate, 2x Ventilator de baie inVENTer Aviant aplicatie si senzor de miros , 4x Grila ventilatie usa cu atenuare fonica Silendo Renson

Casa de locuinta Oradea

Tipul si numarul unitatilor de ventilatie:
3x Novingair Wireless , 1x Ventilator baie inVENTer Pulsar

Cel mai mare proiect facut de compania:

Montarea a 2 sistem Unitate de ventilatie cu recuperare de caldura WAFE 1000 ERV pentru a reduce umiditate din aer si aerisire pentru a asigura un confort si calitate a aerului respirat in timpul activitatiilor de sport, cu urmatoarele caracteristici:

Un sistem autonom de management cu senzor CO2 asigură un maxim de confort si calitate a mediului ventilat. De asemenea, este susținut de zgomotul minim al unitații, care este echipata din standard cu un dispozitiv integrat de suprimare a zgomotului.

  • Parametrii unitatii de ventilatie
  • Debit m3 / h 300-1000
  • Temperaturi limita de functionare (fără preîncălzire) ℃ – 30 până la +45
  • Randamentul recuperarii caldurii 86-94%
  • Randament mare de recuperare umiditatii : pana la 90%
  • Nivelul presiunii sonore dB 25-40
  • Dimensiuni in mm 2000 x 1100 x 500
  • Greutate (cu / fara carcasa suplimentara din aluminiu) kg 90/75
  • Moduri și funcții: functionare automata bazata pe CO2
  • Clasa consumului de energie A

Alte proiecte sistem de aerisire:

Casa de locuinta
Suprafata:
80 m² la etaj (Baia, bucataria-living-room,2 camere de dormit)
Tipul si numarul unitatilor de ventilatie:
4x Sevi160 , 1x Comanda panou SEVI 160 AUTOMATIZARE SEC20BF CU SENZOR UMIDITATE

Unități SEvi produs in Germania de Seventilation.


Casa de locuinta
Suprafata:
80 m² la parter (Baia, bucataria-living-room,2 camere de dormit)
Tipul si numarul unitatilor de ventilatie în sistem de aerisire:
1x Aspira Ecocomfort SAT 160 RF Master, 3x Aspira Ecocomfort SAT 160 RF Slave