Sistemele descentralizate de ventilație  de la getAir atinge valori acustice excelente

Sistemele descentralizate de ventilație de la getAir atinge valori acustice excelente

Portofoliul de produse al liderului tehnologiei de ventilație getAir atinge valori unice pe piață în ceea ce privește izolarea fonica. Soluțiile de ventilație descentralizată realizează o diferență standard de nivel de sunet de până la 70 dB și au fost certificate de institutul independent de testare ift Rosenheim. Acest lucru le face ideale pentru proprietăți cu cerințe ridicate de izolare fonică și, datorită designului lor modular, pot fi, de asemenea, adaptate cu ușurință. Pe lângă versiunea standard, soluțiile de ventilație getAir pot fi integrate cu ușurință în acoperiș și subsol. Sistemul de ventilație SmartFan L Plus a fost dezvoltat pentru o instalare discretă în fereastra. Pe lângă izolarea fonică foarte bună, zgomotul de funcționare al unității ventilatorului este abia audibil în cameră.

Sistemele de ventilație rezidențiale descentralizate de la liderul tehnologiei de ventilație getAir au fost certificate pentru nivelul lor ridicat de izolare fonică de către institutul independent de testare ift Rosenheim. Portofoliul de produse getAir atinge valori acustice excelente, care sunt chiar și în gama celei mai înalte clase de izolare fonică 6. Prin urmare, sistemele de ventilație pendula getAir sunt potrivite în mod ideal pentru utilizarea în zone rezidențiale zgomotoase, cum ar fi în apropierea drumurilor principale, a liniilor de cale ferată sau a benzilor de apropiere de aeroport. Clădirile rezidențiale pot fi, de asemenea, modernizate rapid și ușor datorită instalării modulare, descentralizate a unităților de ventilație getAir și beneficiază astfel de un nivel ridicat de izolare fonică.

getair ventilatie descentralizata

Difuzoare de aer exterior și sisteme de evacuare a aerului cu cea mai înaltă izolare fonică posibilă

Cu o diferență standard de nivel de sunet de până la 70 dB, difuzoarele de aer exterior (ALD) de la getAir ating valori unice pe piață și protejează astfel sunetul din exterior în cel mai bun mod posibil. Pentru a preveni răcirea spațiului de locuit în condiții de vânt puternic, difuzorul de aer exterior getAir are o protecție împotriva presiunii vântului, inclusiv un filtru împotriva insectelor și a prafului grosier. În plus, curenții de aer sunt evitate prin fluxul optim de aer al panourilor interioare optimizate acustic și aerodinamic. În combinație cu un sistem de evacuare a aerului, cum ar fi SmartFan XR pentru încăperile fără ferestre, orificiul de evacuare a aerului exterior asigură o ventilație controlată a spațiului de locuit. Toate calculele pentru proiectare se fac conform DIN 1946-6 și DIN 18017-3, în funcție de aplicație. SmartFan L Plus – soluția de intrados cu cea mai bună absorbție a sunetului

Fiind cel mai silențios ventilator de sufragerie cu recuperare de căldură din clasa sa, SmartFan L Plus de la getAir impresionează printr-un design optim în ceea ce privește izolarea fonică și tehnologia fluxului de aer. Covorașele fonoabsorbante și deflexia dublă a sunetului în conducta intradosului sunt în primul rând responsabile pentru aceasta. Conducta intradosului constă din materialul izolator Neopor®, care reduce, de asemenea, zgomotul datorită proprietăților sale unice ale materialului. Sistemul de antrenare electromagnetic cu amortizor de vibrații reduce zgomotul motorului la minimum. Toate aceste caracteristici unice ale produsului asigură valori acustice excelente, care îl deosebesc drept cea mai silentioasă unitate de ventilație din clasa sa de performanță. SmartFan L Plus de la getAir poate fi integrat cu ușurință în fereastra și, prin urmare, nu este vizibil pe fațada exterioară.

Izolație fonică optimizată rapid cu elementul de izolare fonică getAir

Cu elementul de izolare fonică de la getAir, nivelul de presiune acustică a sistemelor de ventilație getAir deja optimizate acustic poate fi redus și mai mult cu până la 20%. Debitul de volum și izolarea fonică pot fi reglate variabil în timpul instalării datorită elementului inovator de izolare fonică, în formă de inel. Fiecare inel are trei camere pre-tăiate care pot fi deschise flexibil. Elementele de izolare fonică pot fi împinse în tubul de montare în cel mai scurt timp și sunt poziționate între ventilator și panoul interior. Această optimizare a protecției împotriva zgomotului poate fi utilizată în toate sistemele de ventilație getAir din seriile SmartFan și easyFan, inclusiv soluțiile pentru ferestre, acoperiș și subsol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *