Exista solutii pentru aerisirea camerei fara geam? Sigur ca da, aflati de aici ce va intereseaza

Exista solutii pentru aerisirea camerei fara geam? Sigur ca da, aflati de aici ce va intereseaza

Casa noastra are nevoie de sisteme moderne, de unele bine puse la punct care sa ne ofere tot confortul de care avem nevoie. Fie iarna sau vara, temperatura trebuie sa fie una potrivita pentru a ne putea duce la bun sfarsit activitatile casnice. Indiferent ca vorbim despre curatenie, gatit, stat cu cei mici, jucat cu acestia sau pur si simplu trebuie sa avem in casa o temperatura ideala.

Cu ajutorul unui sistem bine pus la punct, reusim sa avem parte de acel mediu ambiental. Un dispozitiv care contine de fapt mai multe sisteme conectate intre ele pentru a putea da rezultatele mult dorite. De cele mai multe ori ne intrebam ce putem face atunci cand nu exista ferestre in camera? Cum reusim sa cream o temperatura potrivita? In acest articol venim cu explicatii si cu solutii aerisire camera fara geam. Acceptam situatia data sau cautam un sistem ce ne poate oferi ceea ce avem nevoie?

  • Solutii smart ideale pentru timpurile actuale

In ultimul timp am observat o crestere a cererilor in ceea ce priveste aceste sisteme moderne. Ventilatoarele cu recuperare caldura sunt alese intocmai ca vin cu o serie de avantaje pentru casa. In cazul in care camera este predispusa mucegaiului sau igrasiei, acest lucru poate fi prevenit, mai ales daca este vorba despre o camera fara fereastra. Noi in cadrul Altecovent te invitam sa descoperi produsele noastre si sa alegi in functie de nevoile pe care le ai.

  • Cum functioneaza un sistem de ventilatie cu recuperare caldura?

Un astfel de dispozitiv functioneaza avand la baza un mecanism functional care extrage caldura din aerul expirat din interiorul cladirii, transferand-ul catre aerul proaspat introdus. Acest proces ajuta la reducerea pierderilor de energie si implicit duce la economisirea costurilor de incalzire/ racire.

Unitatea de recuperare caldura mai poate ajuta la extragerea excesului de umiditate din aerul expirat. Aceasta dotare vine in sprijinul celor care au tot intampinat probleme de acest gen in trecut. Atunci cand se vorbeste despre climatizarea adecvata a cladirilor, in special a zonelor cu umiditate ridicata un astfel de sistem este necesar. 

Este o solutie smart pe care multi oameni incep sa o ia in considerare. Celelalte sisteme deja cunoscute, centralele termice sau aparate de aer conditionat se afla deja in casele romanilor de ceva timp, e timpul ca alte sisteme sa se faca cunoscute si sa prinda publicului.

Multe persoane cauta cu orice pret sa monteze sisteme de acest gen pentru ca aduc beneficii pe piata imobiliara. Atunci cand se vorbeste despre inchiriat sau vandut anumite imobile, valoarea creste implicit pentru ca vorbim despre ventilatoare care nu doar cu dau caldura, ci fac si economii care multumesc pe toata lumea. Daca v-am convins de avantaje, atunci va asteptam in cadrul site-ului nostru sa alegeti sistemul potrivit in functie de spatiul avut la indemana si de nevoile specifice.

  • Sunt eficiente aceste sisteme atunci cand se vorbeste despre o camera fara fereastra?

De obicei, ventilatoarele cu recuperare de caldura sunt concepute pentru a functiona in cladiri cu sistem de ventilatie. Sunt instalate in cladiri cu ferestre pentru a facilira schimbul de aer dintre interior si exterior. Acestea functioneaza cel mai bine in spatii in care exista totusi o sursa de aer proaspat disponibila, cum ar fi prin intermediul ferestrelor sau altor deschideri.

In acele camere fara ferestre, unde nu exista o sursa naturala de aer proaspat din exterior, eficienta acestora ar putea fi limitata. Intr-o camera complet inchisa fara nicio deschidere spre exterior, ventilatorul cu recuperare caldura ar recircula doar acelasi aer in interior si nu ar putea sa aduca aer proaspat din exterior.

Daca respectiva camera fara fereastra are o legatura cu alte camere sau spatii care au ferestre si care primesc aer proaspat, atunci un sistem de ventilare cu recuperare de caldura poate fi utilizat pentru a imbunatati calitatea aerului in acea camera. Daca ar fi sa dam un exemplu aferent, intr-o cladire cu mai multe camere, unde unele camere au ferestre, ventilatorul cu recuperare de caldura poate fi pozitionat intr-un dintre spatiile deschise catre exterior, iar aerul proaspat introdus prin acesta poate ajunge si in camerele fara ferestre prin intermediul usilor sau altor deschideri.

In orice caz, eficienta unui astfel de ventilator intr-o camera fara fereastra depinde de configurarea specifica a cladirii si de gradul de conectivitate cu alte spatii care au acces la aer proaspat. Daca nu exista o sursa adecvata de aer proaspat in cladire sau daca nu se poate face o legatura intre aceasta camera si un spatiu cu acces la aer exterior, atunci eficienta sistemului va fi afectata negativ. In astfel de cazuri, alte optiuni de ventilatie si circulatie a aerului ar trebui sa fie luate in considerare pentru a se mentine un mediu interior sanatos si confortabil.

  • Noi, in cadrul Altecovent va punem la dispozitie sisteme echipate complet

Daca va faceti griji asupra montajului, ei bine nu trebuie. Noi va oferim montaj tubulatura ventilatie pentru ca dumneavoastra sa stati linistit in ceea ce priveste montajul. Nu trebuie sa cheltuiti sume exorbitante pe acest lucru, o echipa specializata se va deplasa la dumneavoastra pentru a putea instala asa cum se cuvine sistemul.

Veti obtine climatizarea mult dorita si veti putea sta cat mai confortabil in interiorul casei dumneavoastra. Poate nu v-ati gandit ca un astfel de sistem va poate aduce economia in locuintele dumneavoastra, dar iata ca acest lucru este posibil fara. In timp avantajele nu vor intarzia sa apara si veti descoperi care sunt acestea fara prea multe batai de cap.

Echipa noastra este una profesionista, gata de a va ajuta si asista sa porniti pentru prima data ventilatorul. Se ofera garantie la aceste sisteme, dar mai multe detalii in plus puteti gasi in cadrul site-ului nostru oficial ventilatiecurecuperarecaldura.ro. Puteti solicita acolo o oferta personalizata, vom fi incantati sa va raspundem si sa va oferim informatiile de care aveti nevoie. Contati pe magazinul nostru pentru produse de buna calitate si pe o echipa care va ajuta cu montajul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *