Sfaturi rapide pentru începătorii de ventilatie acasa

Sfaturi rapide pentru începătorii de ventilatie acasa

Cea mai grea parte din casa ta e ventilatie acasa de care ai grijă este partea pe care nu o poți vedea.

Ventilatoarele pe care le vedeți în bucătăria sau ventilator baie dvs. fac parte din sistemul de ventilație mai mare, una dintre cele mai importante componente pentru sănătatea casei dvs. Se asigură că camerele dvs. vor primi aerul proaspăt, curat de care au nevoie, și va elimina poluanții atmosferici.

Haideți să aruncăm o privire la câțiva dintre cei mai importanți factori de ventilație a cărora proprietarii de case ar trebui să fie conștienți.

Verificați mansarda și subsolul

Mansarda și subsolul pot deveni adesea camerele cel mai puțin utilizate într-o casă și asta duce la ele cele mai puțin monitorizate. Când aerul stagnează în aceste locații, riscați să permiteți poluanților, mucegaiului și radonului să profite de mediu. Menținerea acestor locații ventilatie acasa este crucială pentru o bună sănătate a locuinței.

Folosiți ventilația corectă

ventilatie casa recuperator calduraExistă trei metode principale de ventilație:

  • ventilație naturală
  • ventilație descentralizata cu ventilatoare (ventilatore de baie, evacuare si ventilator aerisire cu recuperare de caldura)
  • ventilație centralizata(centrala ventilatie cu recuperare de caldura).

Fiecare metodă aduce ceva diferit în tabel și, în funcție de zona de acasă, este posibil să observați rezultate mai puternice din utilizarea unuia peste celălalt.

Fiecare casă are probabil o configurație diferită a metodelor de ventilație. Discutați cu noi, suntem expert ventilatie, despre ce fel de ventilație este potrivită pentru dvs.

Nu uita să inspectezi ventilatie acasa!

Mulți proprietari de locuințe nu știu cât de des ar trebui să-și inspecteze ventilatie acasa sau ce să caute atunci când fac acest lucru. În general, proprietarii de locuințe ar trebui să arunce cel puțin o privire la aerisirile din casa lor în mod sezonier și, în mod ideal, o dată pe lună, pentru a detecta semne evidente de deteriorare. Si daca instalat ventilatie de baie, sau ventilatie cu recuperare de caldura, recomandat verificare o dată pe 3 luni, pentru curatare, spalare filtru de aer si – sau recuperator de caldura

Unul dintre cei mai mari indicatori pentru care este necesară o inspecție serioasă a ventilației este apariția lui. Dacă întâmpinați daune de mucegai sau umiditate, este timpul să apelați pentru consultare, o opinie profesională și o soluție pe termen lung.

Îmbunătățește-ți casa astăzi cu ventilatie

Acţiunile mărunte, precum ventilarea spaţiilor închise, pot ajuta la îmbunătăţirea calităţii aerului din jurul nostru. Totuși, unele dintre acţiunile noastre bine intenţionate ar putea în realitate să aibă efecte negative. Ventilaţia este necesară, dar nu în exces, deoarece înseamnă o pierdere substanţială de energie, conducând la o mai multă încălzire dar acum vine inovaţia: casa ventilată prin sistem de ventilare cu recuperare căldură. Pe tot timpul anului, fără deschiderea uşilor sau a ferestrelor fără pierdere de căldura totală.

Ventilatie acasa, sistem de ventilatie cu recuperare de caldura

Aerisire prin sistem de ventilatie cu recuperare de caldura  se va face automat, se va controla umiditatea interioara. Un sistem ventilatie de recuperare de căldură, este cea mai eficientă soluție de aerisire din punct de vedere energetic, cu pierderi minime de căldură în case, pensiuni, apartamente, școli și birouri, și cu cel mai scăzut  cost al energiei . Cu folosirea constantă acestor echipamente , obținem un nivel ridicat oxigenului in aerul proaspăt interior, reducerea poluantii aerul interior, mucegai in mediul interior, în plus obținem economii pentru costurile de încălzire și răcire.

În oferta noastră se regăsesc brandurile AspiraNovingairAerauliqa si de calitate premium cum sunt brandurile SEViWafe și inVENTer, Komfovent cu recuperatoare de caldura cu randament ridicat de clasă de eficiență energetică A/A+, economisirea energiei se realizează prin schimbătoare de căldură din ceramică,  ventilatoarele aerisire sunt dotate cu motorare fără perii.

Ventilatorul din aparat asigură evacuarea aerului epuizat din cameră și înlocuirea aerului proaspăt. Schimbătorul de căldură, are sarcina de stocare a energiei termice cu o valoare termica superioara la fluxul de evacuare, iar de predare la fluxul de alimentare (sau invers, în timpul verii). În acest fel, aerul introdus, iarna poate fi mult mai caldă decât temperatura exterioară, iar în timp de vară aerul proaspăt introdus în clădire poate fi mai răcoros .

Ce poate face Altecovent pentru tine

planificare ventilatie recuperator de calduraLa noi, la Altecovent, ne străduim pentru excelență în fiecare slujbă pe care o asumăm cu o echipă de experți foarte pregătiți. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți calitatea aerului interior și să vă încălziți casa cu căt mai putine pierderi de energie termică, Oferim o gamă largă de produse și tot ajutorul tehnic de care aveți nevoie. Ne asigurăm întotdeauna că veți primi cea mai bună soluție pentru a vă potrivi nevoilor casei sau clădirii Dvs.

Altecovent este o firma de specialitate in ventilatie, suntem proiectanți, furnizori și, dacă este necesar, instalatori de sisteme de ventilație pentru locuințe, în România. Oricare ar fi cerințele, bugetul sau asteptariile dvs., Altecovent ventilatie vă poate oferi soluția de care aveți nevoie. De la sisteme descentralizate de  ventilație cu recuperare de căldura, ventilatoare de baie (sistem de extracție pentru casă), până la soluții multiple de extracție a camerei, gama noastră largă de HVAC oferă un produs pentru fiecare scop de tratarea a aerului. Sistemele noastre de ventilare vă vor ajuta să vă faceți proprietatea cât mai ecologică posibil, folosind ventilația de recuperare a energiei cu recuperatoare de căldura (HRV) (ERV). De asemenea, sunt disponibile sisteme de extragere mecanică pentru a ajuta proiectele noi de construcții durabile.

Ca lideri în proiectare, executie si furnizare atât a sistemelor de ventilatie recuperare de căldura, cât și a celor comerciale, vă putem ajuta, dovedind un sistem silentios de înaltă calitate, la cel mai bun pret posibil.

Gamă largă sistem de ventilatie de la producătorii de top

Deoarece la Altecovent ventilatie, standardele nationale si internationale sunt pe deplin independente, vă putem furniza cel mai bun sistem ventilatie posibil pentru proiectul dvs. la cel mai bun cost posibil de la producătorii de top, cum ar fi:

Altecovent vă poate oferi o unitate de ventilatie cu recuperare de căldura pentru dvs., sau vă putem oferi și un set complet de sistem de ventilatie  cu recuperator de căldura DIY cu toate elementele necesare. Alături de gama noastră de unități, avem de asemenea o gamă largă de soluții de conducte și toate accesoriile necesare, inclusiv controlere, filtre și alte elementele materiale, cum ar fii : valve distribuitori, grille, atenuatoare de aerisire și fitingurile necesare.

Contactează-ne

Echipa noastră de vânzări și tehnică este disponibilă pentru a răspunde la orice întrebare in intervalul Luni – Vineri de la 8:00 – 18:00, contactați-ne   pentru mai multe informații despre sistemele de ventilatie cu recuperare a căldurii sau despre alte sisteme ventilatie pe care le detinem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *