Recuperator ceramic inVENTer iV Twin+

4.046,00 lei

Descriere

Descriere

Ventilatie cu Recuperator de caldura ceramic cu dublu flux alternant, pentru case sau apartamente la bucatarii, bai sau camere individuale.

InVENTer iV-Twin + combină două unitati de ventilație într-unul, ceea ce îl face ideal pentru aerisirea camerei individuale. Spre deosebire de unitățile de ventilație single room cu schimbătoare de căldură recuperative, nu este necesară o strategie de protecție împotriva înghețului sau eliminarea separată a condensului. IV-Twin + este un sistem de ventilație extrem de funcțional, care poate fi utilizat în băi și bucătării, precum și în camere individuale din clădirile rezidențiale și de birouri, precum și casele de pensionare.

IV-Twin+ oferă clienților noștri o opțiune de ventilație a camerei. O întrerupere de perete permite o ventilație de până la 25m². Prin urmare, acest sistem este potrivit în special pentru casele de îngrijiri medicale și spitale, apartamente single room, precum și bucătării și băi.

Instalare ușoară

InVENTer iV-Twin + are un diametru de 200 mm și, prin urmare, necesită o deschidere de perete de doar 225 mm. Acest lucru poate fi furnizat rapid și ușor, fie prin forarea unei găuri de miez, fie, în clădirile noi, prin sistemul de instalare a pereților Simplex.
Instalarea este posibilă de la o grosime a peretelui de 270 mm. Separatoarele verticale ale fluxului de aer sunt pre-asamblate atât în capacul interior cât și în hota de protecție împotriva intemperiilor, reducând în continuare timpul de instalare.

Compatibil

Datorită noului său concept de design, iV-Twin + se amestecă și mai armonios în spațiul tău de locuit. Capacul interior și hota de protecție împotriva intemperiilor sunt asemănătoare cu sistemele de ventilație iV și sunt disponibile într-un design Flair sau Nova – procesul de instalare este de asemenea similar. Desigur, iV-Twin + poate fi controlat și prin toate sistemele de control obișnuite. În baie, noul inVENTer Hygrostat HYG18 oferă ventilație la cerere cu monitorizare a umidității.

Eficient fără funcționare împerecheată

Fagurii ceramici din cele două acumulatoare termice sunt proiectate ca jumătăți de cilindri cu suprafețe mari și obțin o recuperare de căldură cu peste 80% în iV-Twin +. IV-Twin + are unul dintre cei mai mari acumulatori termici ceramici cu o structură de fagure de pe piață.
ventilatie cu recuperare de caldura inVENTer iV Twin plus doua ventilatoare

Confort

Dispozitivul de ventilație iV-Twin + single room poate fi acționat la viteze mici ale ventilatorului, ceea ce realizează schimbul de aer extrem de liniștit. Monitorul de temperatură integrat standard previne răcirea excesivă a spațiului de locuit atunci când temperatura exterioară este foarte scăzută. Un stabilizator de presiune a vântului previne, de asemenea, zgomotul ridicat de rulare în caz de vânt puternic. Filtrele dispozitivului asigură un standard ridicat de igienă și pot fi utilizate fie ca polen, filtre fine sau carbon activat.

Experienţă

Conceptul nostru Twin pentru un sistem de ventilație pentru încăperi din 2007 a fost adaptat și făcut și mai eficient și mai confortabil. Rezultatul este cea mai puternică unitate de ventilație pentru o singură cameră cu tehnologie reversibilă de pe piață.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Recuperator ceramic inVENTer iV Twin+”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *