Pompa de caldura, afla mai multe aici despre consumul si dimensionarea sa!

Pompa de caldura, afla mai multe aici despre consumul si dimensionarea sa!

Incalzirea locuintei este cu adevarat o necesitate, mai ales pentru noi, cei care ne dorim sa avem un ambient placut in locuinta noastra. Acum este mult mai simplu. Vom avea parte de caldura, dar si de o stare de bine, mai ales cand nu ne vom confrunta cu temperaturile scazute, precum cele sub 20 de grade in locuinta. Alege sa utilizezi o sursa de incalzire practica, care nu consuma multa energie. Precum in cazul centralelor pe lemne sau peleti, cand trebuie sa achizitionezi materialul de ardere, sa-l tai si sa-l usuci pentru a face focul pe care sa incalzesti fiecare parte a locuintei tale.

Pompa de caldura a devenit o sursa mult mai practica de generare a caldurii. Pompele de caldura sunt de diverse tipuri, asa ca poti sa achizitionezi pe cea care iti ofera randament in apartamentul, locuinta sau spatiul pe care il detii. Vei avea parte de caldura mereu, iar acest lucru este cu adevarat important. Copiii tai, cat si tu, veti avea parte de o temperatura placuta in locuinta si veti efectua toate activitatile pe parcursul unei zile, astfel incat sa nu intampinati nicio dificultate.

Cat consuma o pompa de caldura?

Atunci cand te afli in cautarea unui sistem de incalzire pentru locuinta ta, cu siguranta te intrebi mereu care ar fi consumul acestuia. O pompa de caldura utilizeaza exclusiv energia electrica, ceea ce este cu totul necesar pentru a incalzi fiecare locuinta. Daca vei alege sa iti incalzesti locuinta cu ajutorul acesteia, trebuie sa stii ca o pompa de caldura poate utiliza doar un numar scazut de kilowati, iar acest lucru este influentat de puterea pe care o are.

O pompa de caldura cu o putere mai mica poate avea un consum care se afla intre 4-6 kW, in timp ce una de dimensiuni medii consuma intre 12-15 kW, iar una mare consuma intre 21-22 kW. Vei alege mereu o pompa de caldura care este practica si vei fi cu totul multumit de alegerea pe care ai facut-o.

Esti interesat de consum pompa de caldura? Consumul unei pompe de caldura este influentat de o multime de factori, precum:

  • Gradul de izolarea a locuintei.
  • Caldura dorita.
  • Numarul de membri.
  • Dimensiunea locuintei.

Dimensiunile unei pompe de caldura – care sunt acestea?

Cu siguranta esti interesat de dimensionare pompa de caldura. Aceste informatii sunt cu totul necesare, mai ales cand spatiul in care vei monta o astfel de pompa de caldura este limitat. Alege sa utilizezi o pompa de caldura de calitate pentru locuinta ta.

Dimensiunile unei pompe de caldura pot varia de la aproximativ un metru pana la chiar doi metri. Pe site-ul nostru www.ventilatiecurecuperarecaldura.ro vei putea sa vezi gama de pompe de caldura pe care ti le punem la dispozitie. Am ales sa furnizam doar pompe de caldura de la branduri de top, precum HAJDU.

Utilizand o pompa de caldura de dimensiune specifica si potrivita pentru locuinta dedicata acesteia, vei reusi sa iti incalzesti locuinta cat mai practic posibil. Alege mereu astfel de sisteme si vei fi cu adevarat incantat de decizia pe care ai luat-o.

De ce sa alegi o pompa de caldura in locul unei centrale cu ardere?

Pompele de caldura sunt si vor fi intotdeauna mult mai practice decat centralele pe lemne sau pe paleti. Sistemele de pompa de caldura creeaza o temperatura optima in fiecare incapere, eliminand dezechilibrul termic, astfel incat vei fi cu totul multumit de confortul oferit. Centralele pe lemne sau peleti necesita alimentare periodica cu combustibil si intretinere constanta pentru ardere si pentru a mentine o temperatura placuta, dar daca vei utiliza o pompa de caldura, nu va trebui sa faci aceste lucruri. Alege intotdeauna sa incalzesti locuinta intr-un mod practic, cu o pompa de caldura care are atat un consum redus, cat si dimensiuni potrivite pentru nevoile tale. Aceasta este, fara indoiala, o alegere optima din toate punctele de vedere. Ce te mai retine?

Costul accesibil pentru caldura in locuinta ta!

Fiecare dintre noi vrea sa aiba o locuinta cat mai bine incalzita, iar pentru aceasta, trebuie sa investesti o suma de bani in achizitionarea unei pompe de caldura. Poti achizitiona o pompa de caldura cu un pret de pornire cuprins intre 15.999 si chiar 36.400 de lei. Pretul acesteia difera in functie de putere si specificatiile tehnice ale pompei. Daca vrei sa achizitionezi o pompa de caldura pentru un spatiu mai mic, cum ar fi o locuinta cu doua sau trei camere, vei gasi optiuni la un pret mult mai accesibil.

Pompele de caldura cu o putere mai mare sunt, de asemenea, o alegere excelenta, iar costurile vor fi pe masura. Trebuie sa retii ca o astfel de achizitie se face pentru o perioada indelungata de timp, chiar pe termen de 10-15 sau chiar 20 de ani. Nu trebuie sa fii descurajat de suma initiala pe care o investesti, deoarece in timp vei recupera aceasta suma si vei fi cu totul multumit de decizia pe care ai luat-o.

Cum alegi o pompa de caldura?

Alegerea unei pompe de caldura este influentata de suprafata pe care trebuie sa o incalzesti. Iti vei dori sa cumperi o pompa de caldura ce ofera un randament mult mai bun, atunci cand ai o locuinta cu un numar mare de metri patrati. Alege mereu sa faci o achizitie smart. Vei putea sa cumperi o pompa de caldura HADJU, ce iti va oferi temperatura mult dorita in intreaga ta casa!

Noi, in cadrul Altecovent, iti punem la dispozitie diverse modele de pompe pentru caldura si suntem siguri ca vei reusi sa o achizitionezi pe cea potrivita pentru nevoile tale. Alege intotdeauna sa faci o astfel de achizitie si cu siguranta vei fi incantat de decizia luata. Calitatea pompelor de caldura este pusa pe primul loc, iar de aceea am ales sa va punem la dispozitie produse de la branduri cunoscute in domeniu. Incalzeste fiecare locuinta din casa ta cu o pompa de caldura smart, care este cu totul practica. Vei face o alegere buna pe care cu siguranta nu o vei regreta. Alege sa utilizezi un astfel de sistem de incalzire, care va vor aduce confort si va imbunatati modul de viata in locuinta ta! Alege o pompa de caldura pentru locuinta ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *